frauz Hanımlar merhaba Hamilelikte sadece omega 3 (multivitamin şeklinde değil) kullanan oldu mu? Şu ürünü kullanmak istiyorum, daha önce Ocean Plus Omega 3 kullanan oldu mu? Resmi linkte: https://hizliresim.com/h67mBf
Mervee88 frauz ben imom omega kullanmıştım hamileliğimde hatta şimdi de imom latte kullanıyorum emzirdiğim için ve çok memnundum😊
demir_dilek frauz Ben kullaniyorum ama gün aşırı kullanmamı önerdiği için doktorumuz, 1 gün içip, 1 gün içmiyorum
Bugleemm frauz ben de kullandım ama başka bir marka bana yan etki yaptı sanırım 1 hafta boyunca istifar ettim onu içtikçe midem bulandı çok fenaydı 😱 sonra doktorum bırakmamı söyledi 2-3 gündür anca toparlanıyor midem valla herkeste aynı etkiyi yapmaz tabiki bana hamilelikte vitaminler hep böyle yaptı
alindas frauz 22.haftamda başlamıştım sanırım şuan 36.haftamdayım herhangi bi sorun yaşamadım. Doğumdan sonrada bi süre doktorum uygun görürse devam etmeyi düşünüyorum
Betl4201 Hamileliğim başındaydım o zaman için yapay kullanmayıp, balık yememi önerdi sadece ama sonradan öğrendim doktorlar genelde ilk üç ay vitamin takviyeleri önermiyormuş sanrım zaten