16 haftalık gebeyim ..bugün kahverengi lekelenmem oldu !. hemen dr.umu arafım koştum ağlayarak 😫 baktı ultrasyona gayet iyi hareketli kalp atışı iyi haftadıyla uyumu iyi plesantada kanama yeri yok çok iyi dedi .. ee lekelenme 😫😫 bu hafalarda plesantan rahme henüz yakın olduğu için lekelenme yapar dedi . adet kanından fazla kanama olursa ozaman beni ara hemen dedi.böle lekelenmeler olacaktır dedi ..her ihtimale karşı progestan yazim al dedi..lekelenemen bikaç gün sürer endişe etme dedi .. sabahöğle akşam iç hapı dedi..çok kalkma ilişiki kesinlikle yasak ama kalkma derken yani dulunu al yemeğini yap öle hareket etmeden yat denilcek bişe yok dedi . .. de . offfffff 😫😫 benim bundan önceki gebeliğim plesanta öndeydi ve kanamalıydı sürekli 😥 ve sonuç olarak 5.ayın için suyumun gelmesiyle kaybetmiştim bebeğimi 😥😥 ve dr.a bugün ağlayarak gittim 😥😥😥 hatta tamam haklısın korkmakla ama böle ufak lekelenmeler için bukadara gerek yok . önceki gebeliklerinle neden kıyaslıosun dedi 😥😥😥😥 ama korkuyorum çok 😥😫 yani geçermi ..bebeğimi kucağıma alabilrimiyim 😥😥😫 yaşayan varmı kahverengi leekeyi bı haftalarda 😥😥😫😫😫