Gizemceylan Oysul şeffaf olması aksine çok hoş ama yazı farklı renk olmalı diye düşünüyorum belli olmuyo çünkü 💜
Oysul Gizemceylan yazı kısmına ben de takildim aslında ama belli oluyor diyorlar inşallah belli olur çünkü beğendim iptal edesim gelmiyor 🌸🌸
058elf Oysul canım çok güzel ama yazısı daha mı belirgin bi renk olsa acaba şeffafta beyaz biraz sönük kalmış gibi ☺️ Yine de kendi kararın tabi ben fikrimi söyledim 🌸
Oysul 058elf yazı kısmı benim de takıldığım yer. Yaptırdığım yerle konuştum renkli yapılmıyor dediler belirginlik konusunda tereddütüm var benim de. Bakalım yarına kadar düşünme zamanım var
istanbul3434 Oysul çok zarif duruyor. Malzemesi pleksi mi yoksa epoksi reçine mi seçemedim ama bi sorun bence onu. Reçine her zaman daha dayaniklidir
Oysul istanbul3434 malzemesi plexi dediler. Epoksiler zaten favorim ama yapana hiç denk gelmedim karşıma çıkmadı sanırım
istanbul3434 Oysul amator olarak ugrasiyordum hamilelikten once epoksiyle hobi olarak, cok guzel seyler yapiliyor😊 hamilelikte biraktim kimyasal bi malzeme oldugu icin. Pleksinin dayanikliligini begendiyseniz model cok zarif kacirmayin
Oysul istanbul3434 epoksi videolarını izlerken bile insan mutlu oluyor. Doğumdan sonra belki profesyonele geçersiniz çok güzel bir alan çünkü. 🤩🤩 Sağlamlık konusunda tabi biraz şans işi netten yaptırıyorum açıkçası da ilk kez yaptırıyorum ins iyi olur
Oysul Aselminaaa çok şahane olmuş açık ve net ✋✋ sağlıkla büyüsün yavrunuz ismi de çok hoş bu arada 🥰🥰
Tugbaaelbr Oysul çok hoş olmuş bence ama ortak fikir bence de yazı biraz daha belirgin olabilir 💗 sağlıkla gelsin dualarla büyüsün inşallah 🌸