kizlar bgn gnlerdir lekelenmelerm ztn wardi bgn tekrr muaneye gttim bebek 1.5 cm olmus kalp atislari gumbur gumbur doktorn agzindan cikan kelime gelisimi cok iyi kendini belli etmeye baslamis baya buyumus bu saatden sora bise olmaz dedi kalp atislarida artmis cok iyi dedi tabi kanamalardan dolayi kese disinda kanama alanida gozuktu 2cmmi ne dedi tam hatrlamiyorum ama bebege yakin degil dedi bnin icin ztn progestan fitil gunde 1 kere kullaniyrm doktor kendini kurtarmaya calisan ve hep en kotuyu soleyen bir doktorki bnu asistani soluyor yanu evet knama alani var risk var ama 12 hafta ztn hepimiz icin risk var dediki bana bu kanamalar snin 3-4 hafta dha bole gidecek gbi bu arada muanede kanama alanini ben sormasam solemeyecektide dedimki madem risk war progestanin dozunu arttirayim dediki gerek yok o ole gececek geberln %90 inda bole oluyo adama kufur etmemek icin kndmi zor tutuyorum yeni doktor ariyorum tavri cok cok cok kotuydu sizce ne yapmaliyim asistani diyorki her zmn en kotusunu solerki bse olursa siz iyi demistiniz demesinler diye ama buda psikoloji yani hem %90 nda oluyor korkma 3-4 hafta surer diyor hem dusuk riskin var diyor simdi ben neye inanayim asla sevinemedim hewesim kursagimda kaldi nolur yardm edin