Alyazynpberfin Bugün 40.haftamdı kontrole geldim ve doktorum daha fazla beklemenin anlamsız oldunu söyledi 4-5 saattir acikligim hala 1 cm 😏alttan her muayene edişlerinde canımı çok yakıyolar kızlar dua edin çabuk bitsin bu süreç 🙏🙏🙏🙏
Ugurbocegi9876 Alyazynpberfin ne güzel aynıyız seninle ama benim doktor illede 1 hafta daha bekle dedi suni sancıyla mı yoksa sezeeyanmı yapacak
Alyazynpberfin Ugurbocegi9876 vallahi bana rahim açıcı gevşetici bi ilaç taktılar saat 2 gibi suanda ağrılarım sancılarim başladı suni sancı vermiyoruz suni sancı gibi buda dediler sürekli nstye bağlıyım ama sancılarim sıklaştı beni tek zorlayan alttan muayene etmeleri oluyo 😏
Alyazynpberfin Ugurbocegi9876 sizin normal doğum gorunuyorsa bol bol yürüyüş yapın hurma falan yiyin kendi sanciniz daha iyi böyle verdikleri sanciyi çekmek daha zor inanın
Ugurbocegi9876 Alyazynpberfin inanırmısın yürüyüş squat hurma ilişki doktorun önerdiği herşeyi yapıyorum zaten hamileliğim boyunca hep hareketli oldum inşallah doğumum da kolay olur
Ugurbocegi9876 Alyazynpberfin acılma ilerledi mi ne durumdasın merak ediyorum acaba ne zaman doğurursun
Ugurbocegi9876 Alyazynpberfin sezeryana mı alırlar acaba sağlıkla alırsın inşallah kucağına az kaldı kavuşmanıza ❤️
Alyazynpberfin Ugurbocegi9876 evet sabahki kontrolumde hala 1 cm açıklığım vardi hiç bir ilerleme olmadı 20 saat içinde ama çok sancı çektim sabahta 1 cm olunca alttan muayeneye artık izin vermedim dayanamıyorum diye sezeryana alındım 9 gibi miniğime kavuştum darısı size inşallah bi avazda kurtulursunuz 🥰🙏🙏
Gull_94 Her dogum kendıne ozeldır sadece nefes almaya odaklanmıssınızdır ınsallah sag salım atlatmıssınızdr 37 saat cekmıstım o sancıları allah bekleyen herkesı bı avazda kurtarsın