mrhbslm Merhaba arkadaşlar. 25.haftalardan sonra bebeğin daha hızlı ve güzel büyümesi için nasıl beslendiniz acaba? Ben hamileliğim boyunca toplam 4 kilo aldım daha,bebek kilo almayacak diye korkuyorum 🙈 tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız ? Ne tüketirsek bebeğimize kilo ve gelişim olarak geri döner ? Tecrübeleriniz benim için önemli☺️
justwaiting mrhbslm haftamız aynı bende 5 kg aldım, bizim az ya da çok almamız bebeğin de aynı şekilde ilerleyecegi anlamına gelmiyor 🤗 az kilo aldım bebek zayıf olacak diye bir şey yok yani, siz yine de iyi beslenin ♥️
Nslhnkr Hiranur-Ecrin bunların hepsini yiyorum ama aklıma takılan birşey var kaşar peyniri kars kasarı olurmu acaba doktoruma sormayı unutuyorum biliyor musunuz
kucuktospam Nslhnkr Merhaba o peyniri ben de çok seviyorum fakat eğer aldığınız yer pastörize süt. kullanıyor ve peyniri çok hijyenik saklıyorsa yeyin çünkü gebelikte zararlı 5 aydır ağzıma koyamadım maalesef.
Nslhnkr kucuktospam inanın hiç bilmiyorum karstan geliyordu. Ay ben bilmiyordum zrarlı oldugunu tüh. Kaşar peyniri kapalı mı kullanıyorsunuz marka mı yoksa acık mı
Nslhnkr Hiranur-Ecrin doktoruma mesaj attım afiyet olsun yazdı 😂 sizede teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻
pinaryg 4 yemek kaşığı Yoğurt kuru incir, kuru kayısı, kuru dut, hurma, kuru üzüm hepsi bir yemek kaşığı, 1 tatlı kaşığı pekmez 1 çay kaşığı kakao ,1 ceviz ve 10 fındık 😊 hepsini karışıtıp yiyorsun bebeğe çok faydalymış ve ona kilo aldırıyormuş 💕