Havacianne emineveminigi kuzum bu teşhisi koyması için çok çok erken çünkü 28. Haftaya kadar yukarı çıkabiliyor o yüzden strese sokma kendini
Didemmervee Ben ilk gebeliğimde de aynı şeyi yaşadım doktorum kanaman olur demişti endişe ettim ama şükür yaşamadım bir problem daha sonrasında plasenta yukarıya çıktı problemimizde ortadan kayboldu inşallah sizde de aynısı olur problemsiz yukarıya çıkar
Filiz4545 Papi bendede var 20 haftadan beri kanamalarım oldu şuan 24 haftadaym kanamam yok ama karnimda baskı var baskı olunca çıkmamış mi oluyor yukarıya ayağı kalkınca çok yürüyünce o baskı oluyor yani
emineveminigi Filiz4545 bilmiyorum ki benim daha kanamam olmadı bügun randevum vardi baktı o sekilde söyledi
Papi Filiz4545 onu bilemezsin 🤷🏻♀️ Benim plasenta çekildi 27 de bebek doğum pozisyonuna girdi. Bu yüzden baskıyı hissettim hep. Onu ultrasona girince doktorun söyler
Mrveykt emineveminigi Canim Doktor banada dedi Plazenta biraz aşaga doğru diye ozaman 18. Haftadaydim şimdi 28. Hafta hiç bir sorun yok kendilinden çıkmış. Kanama felan olmadı.. İnşallah sendende kanama olmaz kendilinden çıkar. 26-28 haftada çıkması gerek.
Havacianne emineveminigi üzme tatlı canjnj hep olumsuz düşünme ben neler yaşadım kuzum. En çok sezaryen olur Google dan vs araştırma yapma hep en kötüsü yazar. Sen zamana bırak daha yolun basındasın güzel anne 🌼bak bebeğin De seni hissediyor strese sokma onuda
Ozge3_prsk Bende 24 hatfalık oldum, 22ci haftam da detaylı ultrason da doktor söyledi kendi doktorum söylemedi, rahime yakınmış bebeğin eşi ama çok şükür bin şükür kanamam olmadı, bende çok üzüldüm çok kötüydüm 30unda kontrolümüz var umarım yukarı çıkmıştır🙏
emineveminigi Havacianne ne tatlısınız 🥰 burada bu yorumlari görmesem okumasam cok daha strese sokardim kendimi doktorum ne yazikki korkuttu beni birde en başından beri zorlu geçen bir hamilelik olunca stres yapmamak elde değil..
Filiz4545 Papi oda olabilir bilmiyorum anlayamadım bende 2 doktora gittim devlette çıkmaz diyor özelde çıkar diyor iyce kafam karıştı😃
Filiz4545 Papi inşallah benjmde çıkmıştır yaa ayağı hiç kalkmiyordum şimdi dolanıyorum iş falan yapıyorum ama blmiyorum çıktımı 😔
Goncikim emineveminigi canım bende bu hastalıktan muzdaribim😞21. haftamda öğrendim şimdi 29. haftamdayım ama şu iki aydır ne çektiğimi bana sor🤦🏻♀️Şükürler olsun hiç kanamam olmadı ama bulunduğum şehirde üniversite hastanesi olmadığı için başka şehire amcamların yanına geldik burda yaşıyoruz eşim annem ve ben😞çok zor el evinde yaşamak..çünkü doktorum özel hastaneler bunu kabul etmez dedi normal teşekküllü olmayan hastanelerde kabul etmiyo çünkü kan ünitesi gerekiyormuş ve bebek ve anne için 3. derece yoğun bakım olması gerekiyormuş.. hep sinir steres içinde geçirdim şu 2 ayı😞rahim alınabilir dedi doktorum..eğer yapışıksa yukarı çıkmıyo canım ben üç tane farklı profesöre gittim..çok Ümit ettim yukarı çıksın diye ama çıkmaz dedi proflar😞şimdi el evinde doğumumu bekliyorum sağlıkla olsunda inşallah🤲Yapacak bişey yok dişimi sıkacağım sonu iyi olsun diye 🤲🤲Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🤲
Filiz4545 Goncikim çok geçmiş olsun zor bir durum ama korkutmuslar seni bayağı merak etme sorunsuz atlatırsın illa rahim alincak diye birşey yok rahat ve ferah tut içini doktorlar en kotu ihtimali söyler ama öyle olup rahimi alınmayan cok doğuran var
emineveminigi Goncikim amin inşallah Rabbim sag sağlim kucağımıza aldırmayı nasip etsin.. çok zor sizin durumunuzda ama önce sağlık olsun. Banada doktorum aynısını söyledi özele gidiyordum devlete yonlendirdi kan ünitesi yoğun bakım vs. Umarım hiç ihtiyaç duymadan kolayca dogumumuzu gerceklestirebiliriz.. 🥰
Asya_2402 Goncikim Geçmiş olsun.Ben de 27+4 teyim.16. Haftamda öğrendim ve yukarı çıkmadı yapışıklık da var mesaneye.Erken doğum riskinden vs bahsettiler mi size?