Nisanurunannesi3850 Öncelikle herkese merhaba hanımlar gidipte memnun kaldiginiz doktorlari ve ücretlerini yazarmisiniz. 22+1 olduk hümada radyoloji bakiyor diye yanasmadim ama zaman yaklasiyo bi doktor bulmam lazim😌🌸
Sevdakocccc Nisanurunannesi3850 Merhabalar☺️ ben Kızılay hastahanesi Şerif Işın’a gitmiştim.Aşırı semaptik ve şakacı biri tüm her şeyine bakıp detaylı bilgilendiriyor uzun uzun..Ücreti 250 tl🥰
Aslan1720 Nisanurunannesi3850 bende kızılay hastanesinde yaptırmıştım tek doktor var zaten sanırım oda 30 yıllık bi hekimdi 30-40dk kadar bakıyor ücretide 250tl.
Nisanurunannesi3850 Sevdakocccc radyolog mu kendisi 😊direk kendisine randevumu almaliyim bide esimizi aliyolarmi iceri bilgilendirirseniz cok sevinirim
Hnd3535 Merhaba şehir hastanesinde yapıyorlar ama oda covit olmuş.. özellerde mustafa başbuğ var 500 tl istiyor. Tuncay özgün var oda 400 istiyor herikisi de perinetolog olarak geçiyor
Ayse-38 Nisanurunannesi3850 acıbadem mustafa taşı öneririm cok iyi bir doktor. Ama ucretini bilmiyorum
Nisanurunannesi3850 Sevdakocccc çook tesekkür ederim cok yardimci oldunuz😊bende eşimle girmek istiyordum hep hümada eşleri almıyolardı burda almaları benim için çok iyi oldu
Sevdakocccc Nisanurunannesi3850 Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🥰 Sağ Salim alın inşallah kucağınıza❤️