Seher- Nida_Y çok tatlısınız bende hep bir story atmak istiyordum çok kararsızdım sizi gördükten sonra çok ısındım tekrar bu fikre 😂
Nida_Y Seher- 😂😂 ben her hafta aynı pozla paylaşım yaptım hedefim doğurana kadar paylaşmak tabi artık ekrana sığamıyorum ama olsun 😅
OA3905 civciv1520 12 haftalıkken cinsiyet partisi yaptım onu paylaştım sonra da hep paylaşımlarım oldu seviyorum çevremde ki insanlarla paylaşmayı dış çekim yaptım hepsini paylaştım çok şükür 36 haftalığım 😊
Sevilay7 Anne18 canım 12 haftalık cok erken değilmi canım ben okadar erken yapamazdım bide degişirse diye iyi degişmemiş 🙏😘oglunmu oldu canım
Seher- biranneikikedi maşallah ama 24 haftalık olmasına rağmen baya çıkmış göbeğiniz 🥰 umarım hep aynı şekilde güzel devam eder hamileliğiniz 😍
biranneikikedi Seher- 12. Haftamda çıktı hiç iç karnım yokmuş gibi🙏🏻 İnşallah cümlemizin, hamileliği keyifli doğumu kolay geçsin, sağlıkla bebeklerimize kavuşalım 🌟
Anne18 Sevilay7 evet kuzum oğlum olucak allaahın izni ile ama oğlum olacak diye paylaşmamıştım Kırmızı elbise giyip ultrason fotoğrafı atmıştık doğum gunumde en özel gelen hediye diye 💓🥳🥳🌟
eylmylk BirAcemiAnne ya ben aslında severim kendisini yani hatta çok severdim de miniğim aramızın soğuk olduğu zamana denk geldi e o da sonuçta bir kaynana😂 gücünü gösterdi diyelim 😂😂😂
biranneikikedi Seher- benim çatlaklarım önceden de vardı, çok kilo alıp vermekten onlar biraz genişledi şu an için bakalım, ne olacak son aylarda bilmiyorum 🤰😂
Gigy civciv1520 çok aktifim sosyal medyada ama bu konuda çok hassasım belki de 2 kaybım var öncesinden ondan,ama doğuma kadar paylaşmayı düşünmüyorum
Mom092 civciv1520 Bende korka korka paylaşmıştım 😬 resim atmistim karnimda baya cikmisti anlamisti herkes birsuru msj geldi dm den hamilemsiin diye 😂
Anne18 Sevilay7 valla hep cıkıntısı vardı 😆😆😆 16 haftalıkken yapıverdik cinsiyet partisinide aile arası
Oysul civciv1520 Benim sosyal medya hesabım yok sadece whatsapp durumumda paylaştım o zamanlar oğlusum vardı. Kardeşine bakarken fotosunu çekip koymuştum 😃😃