Fatmanurgulll Kızlar 4.5 haftalık gebe olanlar ev işi yaptıktan sonra kasıklarınızda ağrı oluyormu ya da ara ara kasıklrda karında ağrı
Kbrkksl Fatmanurgulll bende 7 haftalığım ev işinde çok zorlamayın kendınızı ılk 3 ay çok riskli bir dönem ama ben ılk gebe kaldıgımda belim kopuyordu yoktu boyle bır ağrı doktorum reglı ağrısı gbiyse normal dedı kanama olmadığı sürece korkma demişti bana ama şimdi şükür ağrılarım cok sık olmuyor yoğun bulantım var şuan sadece🙄
Havvauzgunn Fatmanurgulll 5+1 gebeyim ara ara kaşığıma ağrı giriyor çok yoruluyorum aşırı uykum geliyor kusmam yok ama miğdem çok yanıyor göğüslerim çok acıyo ve ağrıyor
Meryem3454 Fatmanurgulll ben 5+1 deyim iş yaptiktan sonra belim ağrıyor arada durup dururken de ağrıyor bu ağrılar normal diye biliyorum
melisssas Fatmanurgulll sen mı ben mı her agrıda korkuyordum 🙁Sağ Salim kucağımıza almayı basıp eder ınsallah rabbım❤️
Kbrkksl Doğrudur bol bol su için benım idrarımdada enfeksıyon cıkmıstı doktor gunde 3 litre su iç dedı gecmezse antıbıyotık verecek gebelık belırtılerı hemen hemen herkeste ılk zamanlar aynı oluyor sanırım kese göründü mü sizin 😊
Fatmanurgulll Benim değerlerim birazda düşükdü ilk öğrendim de adetim geçtikten 2 sonra öğrendm 174.8 di sonra 2 gün sonra ölçtrdüm 260 dı