Arasarzu Sedaaab İnşallah hepimiz 😊 sizinde gebelik şekeriniz var galiba doktorunuz neden sezeryan istedi merak ettim de bende de olunca 😊
Sedaaab Arasarzu benim yüksekti hep. Zaten öyle çıkınca doktor biraz ciddi konuştu. Erken doğum riski iri yada zayıf bebek anomali Allah korusun ölü doğum gibisinden. O yüzden sezaryan önerdi
zeyno_gr Sedaaab Aynen öyle vücut kendiliğinden toparlıyo bir müdhale olmadan en güzeli bu bende sezaryen dan korkuyorum bir de 2. Çocuk bi oğlum daha var dikişlerden ilgilenemem falan diye korkuyorum korkumda hiç yok inşallaahh yine normal yaparım ☺️
NurSema01 24 Ocakta bizim günümüz doluyor oğlumla normal istediğim için hamileliğimde sorunsuz ilerliyor çok şükür paşamızın canı ne zaman gelmek isterse diye bekleyeceğiz 😍 günler geçmiyor gibi ama 🥰
Arasarzu Sedaaab Anladım benim normal gidiyor şuan dahiliye doktorum sonuçlarımı normal buluyor ama henüz doktorum bir şey söylemedi çatı muayenesine göre konuşacağız doğum şeklini 21 ocakta kaçıncı haftada olacaksınız
Nigar21 Sedaaab inşAllah🤭♥️ benmde bebek kilolu tansiyon var onun için doktor normal doğmaz bebek diyor 21 ocağa gün aldık hayrlisiyla Rabbim sağ salim kavuşturur bizi yavrularmiza
derinsart Sedaaab hayırla saglıkla gelsin ins😊 ben seyi merak ediorm böle gün veriyolar ama ya bebek erken gelirse ne oluyo acaba😃