Esrasn Dr Mehmet aral atalay a giden var mı bursa sehir hastanesine gidiyorum bebegimin beyninde kist gözüktü doktor geçeceğini söyledi ama ben başka bi doktora daha danışmak istiorum dr mahmat aral i çok duydum üstelik riskli gebeliklere de bakiormus
Mpy Esrasn oğlum da da sol beyin tarafında sıvı dolu baloncuk gördüler ve bu 7.ayımda normal bi kontrol de belli oldu.. detaylıda yada üçlü tarama testinde değil.. son 2 ayim zehir oldu ama birsey yapmadim doktorum kendi kendine kaybolabilir de bebek 1 yaşını geçince röntgen çektirirsin dedi.. su süreçte gitmek nasip olmadı.. oğlum da da herhangi bi sorun yok cok şükür
Esrasn Mpy benimde zehir oluyor şuan kafam hep bebeğinde rahatlamaya çok ihtiyacım var oyuzden bi doktora daha danışmak istedik
Mpy Esrasn sıkma canını allahın izini ile bise olmayacak.. doktorlar hep birşey diyor.. baska doktora görünmekte fayda var tabi ama dedigim gibi moralini yüksek tut kuzenime bu cocuk %100 down sendromu aldir neler neler dediler cocuk sapa sağlam doğdu