Trknavci Eliiiiiiffff bende bu durumu anlayamıyorum peki kız deyip sonra erkek deyince gerekçe nasıl cvp veriyor yani orda pipi görmeyen dr.sonra nasıl oluyorsa görüyor😊
Gul2121 Trknavci bende anlamıyorum kız diyorlarsa sonra nasıl pipi çıkıyor hayret🤷🏻♀️o zaman boş diyor sonra nasıl çıkar?🤔
Senemsuat Gozdeeb 16 da doktor nasıl kesin kız der ilginç ☺️Benim 12 haftalıkken belli oldun20 haftalığım halen aynı
eko1618 Gozdeeb banada 12 de erkeğe benziyor dedi bugun 15 kız dedi 😅 hala alışveriş yapmasam mı yani 🙈
Gozdeeb eko1618 yok yapma canim. Detayli ultrasonu bekle derim ben. Alisveris yapsaydim hepsi elimde patlicakti dusunsene🤣 hos giydirirdim ben evde fln ama disarisi icin mecbur yine ust bas alinacakti. Cifte masraf🤣🤣🤣
momsboys Begm evet ultrasonda baya net gösterdi bizede doktor ama hayırlısı yinede emin olamiyorum daha erken diye😅
eko1618 Seda0707 benimki de önce erkek dendi bugun kız oldugunu öğrendik bir sonrakine emin olacağız heralde😂
momsboys Saree1 aynı şekilde banada çıkıntıyı herşeyi gösterdi. Bende dikkat ettim kızdan erkeğe dönen daha çok gerçekten😅🙏🏻❤️
Gulsen4224 Gul2121 kordon zannediyor pipiyi kız diyor cnm doktor sonra bir bakıyor kordon değil pipi Buda dokturun emin olamması aslında net ise emin ise söylemeli ama🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gul2121 Gulsen4224 anladım bide erkek diyip kız çıkanlar onalrda kordonu pipi gibi görüyordur her halde🤷🏻♀️
Adosh Gozdeeb 😃😃🙈 12 de galiba kız dendi 16 da kesin kız 😆 devamı yok ama kıza hazırladm artık kendimi yorumunuzu okuyunca da bir tuhaf oldum 🤣
Gozdeeb Adosh sen yorumu okuyuncs tuhaf oldun bide yuzune karsi soyleyip pipisini gostersinler o zaman gorr🤣🤣🤣🤣 sıkıntı degildi tabi bizim icinde ama kesin kiz diyip oglan cikinca sok oluyor insan yalan yok🤣🤣