bebegimmm16 Kızlar iğnenin 4. Günü 11aralikta vuruldum. Belirtilerimizi paylaşalım beraber bekleyip destek olalım. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın. Kaç mm yumurtaniz vardı kaç adetti? Ağrınız akintikiz ne durumda? Kaç gün değerlendiriniz?
Mizgin2020 bebegimmm16 ben de Letrasan hap kullandım yumurta geliştirici oda 3 tane yumurtam var dedi doktor biri 20 mm diğerlerini söylemeyi unuttu ayın 11 i geçen cuma yumurtalama gördüm cumartesi çatladı cuma cumartesi pazar gününü değerlendirdim bende beklemedeyim 😂😀 tek farkım sadece iğne vurulmadim
Sivasss bebegimmm16 solda 20 mm olmuştu 9 aralıkta iğneyi vurdum sadece gaz sancıları ara ara var birde beyaz akıntı ara ara geliyor başkada hiç bir belirti yok ilk 3 gün kasıklarım ağrıdı sonrası geçti
Cupkek bebegimmm16 bende famera kullandım yarın randevum var bakalım iğne vurucak mı gerek yok mu beklemedeyim 🙆🏼♀️
bebegimmm16 Mizgin2020 kuzum hadi hayırlısı olsun ben de femera kullandım bu ay umarım faydasını görürüz sağda bir tane yumurtam olmuş 23 mm doktor bozulmadan çatlatma iğnesi verdi bir gün öncesini ve iğneden sonraki iki günü değerlendirdik beklemedeyim
bebegimmm16 Sivasss bende de gaz sıkıntısı var kuzum karnımda şişlik var çok garip bı şekilde arada kasik batmam oluyor
Sivasss bebegimmm16 benim iğne etkisi geçti ya tuhaf şekilde kayboldu sancılar acaba tutmadı mı diyorum hep beraber bekleyin hemen hemen hepimiz aynı günlerde bakalım ne olacak
bebegimmm16 Mizgin2020 inşallah kuzum benim. 23mm yumurta çatlatma iğnesi ile çatlamış midir çok merak ediyorum ilk defa kullandım iğneyi hemen etki ediyormu kuzum bilgin varmi
Mizgin2020 bebegimmm16 36 saat sonra çatlıyor canım bende birkez klomen ve iğne kullanmıştım temmuz ayında vuruldugun saatten 36 saat sonra çatlıyor canım
Mizgin2020 Sivasss inşallah geçen ay da böyle bı post vardı negatif olmuştu sonuç inşallah bu ay pozitifle dönerim buraya
bebegimmm16 Sivasss olur kuzum bana 12 gün sonra yap dedi 😄 salı günü yapayım diyorum zaman nasıl gecicek daha bir hafta var 😄😄
Sivasss bebegimmm16 vala ben adetime kadar bekleyecem çünkü hep iğnenin 14 günü adetim geldi benim o yüzden bekleyecem Allahım nasip etsin 🤲🏻
Mizgin2020 bebegimmm16 vallahi ben 1 yıl 2 ay oluyor hiç gebeliğin g sini bile yaşamadım o test çubuğunda çift çizgiyi görmeyi çok istiyorum 😔
bebegimmm16 Mizgin2020 kuzum olsunda sağlıklısı olsun. Hayırlısı olsun. Bende çok üzüldüm çok ağladım ama insan sonradan bilinçli düşünüyor iste. Allah hepimizin gönlüne göre versin Sivasss
Mizgin2020 Sivasss inşallah canım benim heleki 🤰 insanları gördükçe daha da üzülüyom benim niye olmuyo diye