Boncugummmm Hamile deılm şuan hap kullandgım halde geçmiyor enfeksyon .perşembe doktra gtcem tekrar ama hiç bırsey demycek yıne. Napmalyım
SILA--123 Boncugummmm antibiyotik kullaniyormusun oda geçmezse fitil ve krem iste sirkeli suyla yıka canım her lavabodan ciktiginda kurula ıslak kalmasın
edanuur Boncugummmm Bol bol su iç canım arkadaşımda genital bölge mantarı vardı saf su ile ilaçsız atlattı Faydası olur Inş
Burcukilic58 Boncugummmm bol su, her gun 1 dis cig sarimsak ye, bide ictigin suya 1 bardaga bir kasik sirke damlatarak tuket, tursu suyu tuket bunlari duzenli yap ama ozellikle sarimsak muthis etkisi var enfrsksiyona karsi
Boncugummmm SILA--123 kullandm canm yenı btti ınan gebelikde düşünüyorum ama bu enfeksyondan korkuyor insan çünkü arkadaşmn kayp sebeyiydi. Birde bnm zaten 2 kaybım war bir süre kullandm sirkeli su sonra bırakmsdım sirekli degistryorumda camaşırımı. Geçmek bilmyor tekrar konuscam doktrla baklm
SILA--123 Boncugummmm ayni sorun bendede var iste 29 haftalik hamileyim antibiyotik kullaniyorum istesende gecmiyo bitmiyo
Boncugummmm Kaderimm hemn baktm canm aynen oyle bı faydası varmış birde nioli yagı dyorlar o yoktu ama lavanta yagnı damlattm ınsllah bnde faydasını görümm cok teskkurler
Minay Enfeksiyon ne enfeksiyonu mantar felan mı ? Eşli tedavi olman lazım benim de geçmiyorsu mantarım o kadar ilaca rağmen meğersem eşli tedavi gerekiyormuş eşime ilaç verdikten sonra geçti
Boncugummmm Minay bilmyorum ki canm cok gttm ama eşime hc bırsey werilmedi bna ılac verp yolladılar hiç gecmyor
Boncugummmm Minay afedersin bazen kıremsi sarı bazen baya bı ıslaklık oluyor doktr antıbıyotk werdi yolladı rahatsz edıci bir durum
Boncugummmm SILA--123 gecmiyor hamılekde sıkıntı olur dıye korkuyor senınki gcer inşllah canm hamılesn bırde
D-uysal Bende 13 haftalık hamileyim her ay idrar tahlili yaptırıyorum ve sürekli enfeksiyon çıkıyor bu sefer bakteri görüldü yazılmış sonuçta doktor antibiyotik tedavisine başlayalım dedi umarım bir an önce geçer. Sizede geçmiş olsun
Boncugummmm D-uysal idararda enfeskyon vardı o gecti. İdarardakı enfeksyonla aynı şeymide canım omu tetikliyor yani
Minay Boncugummmm kaşıntı vs var mı bahsettiğiniz durum mantar enfeksşyonuna benziyor mantar enfeksşyonunda ve bazı vajinal enfeksiyonlarda eşli tedavi gerekşr farklı bi doktora gitme imkanınız varsa farklı bi doktora gidin dediğim gibi ben aylarca enfeksiyondan kurtulamadım doktor akıl edipte eşim için ilaç vermedi sonradan öğrendik ki eşim in de ilaç kullanması gerekiyormuş oda kullanınca geçmişti çünkü bulaşıcı bi enfeksiyon olunca bende varsa eşime geçiyormuş ben ilaç kullanınca bende ki geçse bile eşimden tekrar bana geçiyormuş