Merhaba kızlar. Geçen hafta salı günü aniden rahatsızlandım vücut ve boğaz ağrısı ile acile başvurdum covid testim pozitif çıktı evde karantinaya alındım. Herşey çok iyiydi sadece bir gün ağır geçirdim sonra şikayetlerim azaldı. Karantinamin üçüncü günü şiddetli karın ağrısı ve ishal şikayetim oldu bı sure sonra hafifledi ama bebeğim için endişelendim ve tekrar acile başvurdum. Hastaneye yatisim yapıldı sonrası tam bir kabus hiç bir şikayetim ağrım sızım olmadi fakat psikolojik olarak resmen çöktüm sürekli ağlama nöbetleri yaşadım günde sadece iki saat uyuyabildim bişey olacak korkusu ve stresi ile dudaklarım patladı saç diplerimde kabarık yaralar çıktı. Orda kimse yüzünüze bakmıyor konuşmuyor. Hemşireler sadece ateşimi ölçüp gidiyorlar aksaamlari da sadece kan sulandırıcı iğne yapılıyordu. Onun dışında odanın içinde tek başıma kendimi çok kötü hissettim. 3.gun bu strese dayanamayıp çıkmak istediğimi söyledim. Tabi hemşireler çıkmamam gerektiğini söyledi ama ben imza atarak çıktım evime geldim çok şükür çok iyiyim. Yalnız sormak istediğim birşey var üç gün kan sulandırıcı iğne vuruldu evde devam etmeli miyim sizce hemşire edebilirsin dedi onun yerine corasprin içsem olur mu acaba yardımcı olursanız çok sevinirim