balyanakoglum Merhaba 37+0ım bugün 3 cm açıklık olduğunu öğrendim nst de sancı çıkmıyor. Doğumum ne zaman olur acaba tecrübeli anne var mı 🤗 ağrım sızım da yok çok fazla. Suni sancıya kalcan diye korkuyorum 😔
sevara balyanakoglum bendede 37haftamda 3cm açıklığım vardı nstde sancılarım çıkmıştı ama düzensiz olduğu için eve göndermişti. 39+1 haftalık oldum ama gelen giden yok hala. Suni sancı almayı düşünüyorum artık Çarşamba’ya kadar gelmezse . 3,500gr olmuştu çünkü bebeğim
AslGk00 balyanakoglum benimde 37+3 te 1,5 cm açıklık var dedi. 40+0 a kadar bekleriz en fazla dedi. Haftaya tekrar gel dedi. Umarım açıklık artmış olur ve yatış verir. Cuma tekrar gideceğim.
1PrensAnnesi balyanakoglum 35-36 arası 3cm olduğumu öğrenmiştim 39+1de sezaryen doğurdum doğmadı minnoş🙂
sevara balyanakoglum ben israrla normal doğum istiyorum diyorum Çarşamba gel bakalım o zaman karar veririz dedi. Bana kalsa bugün doğururum beklemek istemiyorum artık.
balyanakoglum 1PrensAnnesi suyunuz bittiği için mi sezeryana aldılar acaba 🤔 yoksa 3 cm suni ile ilerleyebilirdi sanki
Sumeyrasalik 1PrensAnnesi benim bugun nisanim geldi 34+6 yarin 35 oluyoruz doktoruma gittim henuz aciklik yok ama.nisan erken gelmis dedi bakalim ne olacak
Freedom01 balyanakoglum valla Benim 2sm aciklikla hastaneye gitmiwdim 2 saat gecmedi dogurdum. Adamina gore deyiwiyor bence
1PrensAnnesi balyanakoglum tabiki artık sıkıntı yaratıyordu :) suniyi denemek istesede reddederdim ama kesin
Freedom01 balyanakoglum saat 06:12de suyumun geldiyini fark etdim. 08:10dan sanci gelib gitdi 08:30dayoldaydik ve sancim artmiwdi. 9 da hastaneye varmiwdik artik. Ve 10:55de oglum kucagimdaydi.