34_21_23 damladgr yok canım 4. Ayın ortalama 20 gününde falan oluyorsun. 17. Hafta bitince 4. Ayı bitirmiş oluyorsun 😊
halitefe damladgr gün olarak hesapla canım 15×7=105 gün yapar birde +2 gün var 107 4 ayın dolmasına 13 gün var ama sen 4 aylığım diyeöezsin dolup biten ayı söylersin daha detaylı söylemek istersen 3 ay 17 günlüksün
damladgr halitefe ben norml bi seklde hesaplaynca 4.ayımı bitirmek üzereyim gibi oluor..oyuzden kafam karışmıştı ama her 4 haftayı 1 ay sayıordum doktorlarn hesaplaması daha farklı oluor …teskkr edrm cnm bu arada simdi tam olrk nkdr oldugumu biliorm artk
Merinosunannesii cansuuuuuuuu birşey sorabilir miyim link gibi değil de direk fotoğrafı nasıl atıyorsun
Deletedmom15 Merinosunannesii biliyorm canım 4. Ayın ortası üç bucuk aylık diye söylenir zatn hemn arkasına bi yorum daha yaptım
Merinosunannesii Deletedmom15 sonradan gördüm canım 4.ayın ortası diye görünce sanki 5.aya yaklaşıyor gibi olarak anladım 😂
cansuuuuuuuu Normal resim yüklemeden ben resim URL aderesini kopyalayıp buraya yapıştırıyorum böyle resim çıkıyor direk canım