SonayGemici ben zaten hafif kiloluydum hamile kaldığımda. 83 kg 🙄 sağlık ocağındaki hemşireden doğum doktoruma hatta konuşmasına fırsat vermesem bile ağzı olan konuşan herkes aman kilo alma yok şeker çıkar yok doğum zor olur vs vs ilk zamanlar çok üzdü beni. Zaten normalde çok düşkün olmama rağmen tatlı yiyemedim ilk 5 - 6 ay midem bulanıyodu hep. Biraz o etkiledi belkide… Aslında normalde olması gerekenden farklı bi şey yapmıyorum çok hatta açıkçası son bi kaç haftadır hiiiiç takmıyorum abur cubur yemeye başladım iyiyden iyiye 😳 sağlam sağlıklı bi kahvaltı yapıyorum. Kaşar peyniri, süzme peynir, süt, 2 yumurta ve başka canım bi şey isterse onu da yiyorum. Hergün mutlaka 1 muz yiyorum. Çok kırmızı et ve balık yiyemiyorum ama tavuk yiyorum 2 - 3 günde bi kere. Akşamları salata yapıp ton balıklı yapıyorum bazen. Yiyebildiğim tek balık 🤷🏻♀️ artık karnımdaki gerginlikten aç mıyım tok muyum onu bile anlamıyorum 1 - 2 saat oldu bi şey yemedim ben diyip bi mandalina portakal vs atıştırıyorum 🙈 baya uzattım yazıyı, hem içimi döktüm hemde umarım faydası olur 🤗