Ceyda2324 Bayanlar cuma günü çatı muayenem olucak. Muayene sırasında ağrı oluşuyor mu ? Muayeneden sonra kanama veya doğum belirtisi oluyor mu ? Yaşayan veya bilgisi olan varsa yazabilir mi ? 🙏🏻
Nilaykirikbas Ceyda2324 valla canım ben iki defa filan oldum ne agrım ne kanamam oldu ve hiç hissetmedim de ama tabiki kişiden kişiye değişir bazıları çok zordu diyo
Hilalkrmzkn Ceyda2324 öncelikle sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine bende çok korkup merak edenlerdendim ve bugün sonunda oldum çatı muayenesini çatala oturup kalkmamla bir oldu çok kısa sürüyor o anda çok acı hissetmedim ama şuan adet ağrısı gibi bir ağrı var vücudumda
Ceyda2324 Nilaykirikbas Evet bazı bayanların kanaması oluyormuş sonrasında veya nişanı geliyormuş. Bir de bazıları muayene sırasında ağrı oluşuyor diyo 🤦🏻♀️
Alininannesi35 Ceyda2324 ben 38.haftada başladım çatı muayenesi olmaya şuan 40+0 dayım bugün de oldum 3cm açıklığım varmış eve geldim nişanım geldi korkulacak bir olay değil kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlanırsın 10 saniye falan sürüyor zaten kafana takma canım 😘
Hilalkrmzkn Alininannesi35 çatı muayenesi her hafta mı yapılıyor ilkinden sonra 40 da da oldum demişsiniz açıklığa bakmak için mi yapıyolar
Alininannesi35 Hilalkrmzkn ilk 38 de oldum sonra 39 da birdaha oldum şuan 3 günde bir gidiyorum doktora 40+0 da olduğum için bebeği yakın takibe alıyorlar son hafta suyunda falan azalma olmasın diye her gittiğimde yapılıyor canım açılma var mı ona bakıyor çatı muayenesiyle