EB1661 Serpil20 33 haftamdayım yıkadım kaldırdım hepsini dolaplarına ama nedendir bilmem çantaları hazırlamaya hiç halim olmuyo 😅😅
Seroli Serpil20 canım ben kendim için maske havlu kağıt kolonya emzirme önlüğü ama düşünmüyosun o anda utangaçlık falan Islak mendil pijama takımı ekstra pijama altı emzirme atleti depend normal ped her ihtimale karşı külot çorap hırka terlik istersen çarşaf yastık kılıfı falan bebek için 10lu hastane çıkışı 2 adet 5li hastane çıkışı patikli pantolon çorap kaşık biberon süt sağma pompası süt saklama poşeti battaniye Ağız mendili zıbın bebek bezi pişik kremi temizleme pamuğu istersen emzik alt açma örtüsü
Seroli Serpil20 ayrıca nescafe kayısı kompostosu pipet karton bardak bitter çikolata küçük su ısıtıcısı almıştım.
Serpil20 EB1661 bütün kıyafetleri yıkama ütülem dolaba dizme işlemlerinizi ne zaman yağmaya basladınız acaba bende 27 haftalık hamileyim :) yapın bence sizde ufak ufak eksik yoksa
Serpil20 Seroli süt sağma pompası kesin götürmek mi lazım ben almadım açıkçası evdeyim zaten çalışmıyorum hayırlısıyla inşallah bebek memeyi tuttar da pompaya ihtiyac duymam
Mpy Kendim için Lohusa takimi, normal pijama takimi, çorap, havlu, terlik, depent bez, tarak Bebek için 2 takım hastane çıkışı 3 takım normal kıyafet ( ama az oldu yetmedi ) Battaniye Puset Bez Emzik Çorap Islak mendil Pişik kremi
Seroli Serpil20 aklıma geldikçe yazıyorum kimliğini hastane takip dosyanı unutma bebeğin takip dosyası yani ayrıca kullandığın ilaçlarını muhakkak yanına al
Elifscy Serpil20 ben de 32 haftalık hamileyim ben de çalışmaya ara verdiğim için almadım açıkcası ama illa da gerek olur mu bilemiyorum, gerek olursa alırım diye düşünmüştüm.
EB1661 Serpil20 ben tam 30 haftamda yıkafım kuruttum utüledim kaldırdım heosi tam 1 haftamı aldı tabi kendimide az çok biliyorum zaten üşengeç biriyim ağırlaşırsam daha çok yapasım gelmez dedim yaptım ama şimdi cantaları hazırlamaya üşeniyorum 🤦♀️😅