Doğum hikayemi yazmayı sabırsızlıkla bekliyordum ve bende Allah’a şükür doğum yaptım doğum hikayemi yazmak nasip oldu çok şükür dogum yapmama 3 hafta kalmıştı planlı sezaryen olacaktık ama planladigimiz gibi gitmedi hiç birşey 6 mart pazar günüydü aniden agrilarim tuttu hemen eşimle acile gttik nst bağladılar sancılarım çıkıyor nstde Ağrim’da var tabiki ama biz 33+1 dik alttan acikligima baktılar açıklık falan yok doktor hanım geldi ve yatisimin yapılması gerektiğini sancıların durdurmaya calisilacagini dedi tabi 33+1 olduğu için vede bebeklerin erken doğma ihtimalinin olduğunu söyledi ve hastanede yeni doğan bakım kuvezi olmadığından Konya’ya sevk etti Konya’ya gttik yatış yapıldı ne kadar iğne ilaç verdilerse hiç birisi fayda etmedi sabaha kadar sancı ağrı çektim üç dakkaya bir sancilarim grip çıkıyordu ve sabaha kadar heralde alttan muane ettiler ve acilmam yoktu o sancilara rağmen bebekler küçük olduğundan doktor açılması olmadan sezeryana alınmaması gerektiğini söylemiş sabaha kadar ne çektim gram uyku girmedi gözüme sabah olmuştu ve alttan baktilar acilmam bı anda 4 santim olmuş ve beni acilen sezeryana aldılar belimden iğne vurdular ve ben alt tarafimi hiç hssetmiyordum ve başımda bir sürü doktor sürekli bsey soruyolar ve migdem bı anda bulandı başım dönmeye kalbim carpinmaya başladı bana bı ilaç yaptılar ve geçmişti bı baktım bı anda bebek sesi geldi bebeğimin birisini çıkartmışlar😊 diğer bebeğe geçmişlerdi onuda çıkarttılar ve onları görünce beni bir ağlamak tuttu çok güzel ve özel bir andı bebeklerimi görmek çok şükür Rabbime sağlıklı şekilde kavuştum bebeklerime doğumdan sonra bebeklerim küçük dogdugu için kuveze alındılar oksijensz kalmışlar ve bir hafta kuvezde kaldık dün çıktık hastaneden çok şükür şuan yanimdalar ve sağlığımız sihhatimiz yerinde ama sezeryan sonrası kendim toparlanamadim çok zormuş hiç anlatildigi gibi değil iki tane normal doğum yaptım normal doğuma kurban olayım bunlarda sezeryandan sonra kan falan takıldı hiç dinlenmedenbir haftayı hastanede geçirdik ve o kuvezde binlerce bebek yatıyor gerçekten Allah kimseyi oralara düşürmesin o kadar çok zor ki tek başına olmak ha sonradan yardımcı olarak görümcem geldi ama işte oranın psikolojisi çok kötü ve ben bunları yaşadım rabbim herkese ne verirse herşeyin hayırlısını versin diyorum benim doğum hikayemde bu baya bir uzun oldu ama 😁 sormak istediğiniz bsey varsa sorabilirsinz..