SaniyeBektaYazc Merhaba arkadaşlar 13 haftalık oldum folik asit kullanıyordum geçen hafta doktorum bıraktırdı başka bir vitamin ve damla yazdı biraz kilo aldım bunlar kilo aldırır mı beslenmeme dikkat ediyrm
NaimeYilmaz SaniyeBektaYazc decavıt aldırabılır ben yorgun oldugumda ıcıorm sadece doktorumun onayıyla tabı ama kılo aldırdıgı ıcın degl mıdemı rahatsız ettıgı ıcın bırakmıstm damla gebelıgn basndan berı alıorm kılo yapmadıgına emınım
SevDin SaniyeBektaYazc bende balık yağı d3 vitiamini demir ilacı ve multivitamin kullanıyorum bir anda kilo alınca doktoruma sordum kilo yapıyormu diye bu ilaçlar kilo yapmaz demişti
[silindi] SaniyeBektaYazc kilo aldırmaz vitamin ilacı.. bu sizin beslenme şeklinizle alakalı. 34 haftalığım 12.haftadan beri kullanıyorum çok büyük bide hap ama bana kilo aldırdığını görmedim. 12.’den 24’e kadar 1 kilo almıştım sadace aldırsa o aralarfa aldırırdı. Bence vitaminlerinizi için doktorunuz önerdiyse
Eymirinannesi SaniyeBektaYazc benimde bulantılar olmasına rağmen vitamıne başlayınca kilo aalımım başladı
aimra Kızlar decavit bana yetersiz gibi geliyor kullanmama rağmen sürekli kendimi yorgun hissediyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
SaniyeBektaYazc Eymirinannesi bende öyleyim 🙁 doktoruma sorucam dört aydan sonra kullanımı bıraksam sorun olur mu diye beslenmeme çok dikkat ediyrm
HicranKzn Bende aldırdığını düşünüyorum ve hepsini bıraktım. Meyve sebze baklagillerden almaya çalışıyorum. Afedersiniz hem kabız yapıyor o ilaçlar hem şişiriyor
HicranKzn HicranKzn 13 haftalıkmış şuan bırakmana izin vermez gibi geliyor 33 hafta benim canım belki ilacın markası değişir
Ftmacgdm Benimde kilo almama neden olmuştu yeme düzenim değişmediği halde bir anda kilo almaya başlamıştım.
NaimeYilmaz Melisct94 ilk 3 ayda 8 kılo ılacla alakalı degldır sadece ılac ıcerek 8 kılo almanız mumkun degl ıstahınız acık dıyelım suna 😊
Melisct94 NaimeYilmaz Ben 4.5 ay folik asit kullandım ama belirteyim. Hamilelikten önce hamilelikten sonra doktor ilaçla etkili dedi. Normalde hayatda kilo alan bi insan değildim. Kilo almak için neler neler yapmıştım. 😂 Doktorum vitamini bi gün kullan bi gün kullanma dedi hatta çok kilo aldırdığı için.