Deletedmom54 Kızlar selam Hastanede ziyaretçi olmayacak ama ailemize ikram etmek için evde çikolata mi alsam lokum mu bilemedim doğumum 1 ay sonra ,kış olacağı için ikisi de erimez Çikolata alsam nerden alabilirim
Astadavistabeybi Deletedmom54 valla bizde evde de aileler olmayacak 😬😂ama ben kendim için ikisinden de alacağım 😻
H-melek Deletedmom54 hacışerifin internet sayfasına bakın, ben çikolata alacağım eve kimse gelmeyecek ama kendimiz yeriz😀 şimdi yiyemiyoruz malum
Astadavistabeybi Deletedmom54 bu arada migrosta kutuda paketli böyle güzel çikolatalar ve lokumlar var isterseniz bir ara bakabilirseniz , ben Ülker in çikolatasını alıyorum kahve yanı için şu kutuda olan çikolatalardan 30 lira gibi birşey ama içinde baya vardı
Mpy Deletedmom54 güllüoglundan 100 tane çikolata aldım hoş geldin poyraz yaptirmistim silikonla çikolatanın üzerine yapıştırmıstim bide bademli renkli mavili grili beyaz lu çikolata aldım cam fanusun içine koymuştum
Deletedmom54 Astadavistabeybi Hahah o da güzelmiş Annem bana destek olmak için olacak öyle olunca eşimin ailesi de yanlış anlar onlar da gelirler illa ki Zaten ilk günler ziyaretci olmasa da aylar boyu çocuğu saklayacak halimiz yok hepimiz bir süre sonra ziyaretçi alacağız mecbur 😅
Astadavistabeybi H-melek ahahahahaha sizde bendesiniz 🥰😻eşimle tek bakacağız ama ben buzluğa pratik yemekler attım lokum çikolatayı da kendime alacağım çünkü içimden resmen bir insan çıkacak 😬😂
Astadavistabeybi H-melek bende yılbaşı ruhunu çok seviyorum evde pijamalı otursam da 😁😁😁illa birşeylet olacak 🥰
Ztrkgul Ben heveslendim yaptırdım valla 50 tane hastanede de hemşirelere filan ikram ederiz alırlarsa
H-melek Astadavistabeybi aynen öyle eskisi gibi kalabalık yılbaşları olsaydı keşke ama maalesef Yok. Ben de bu yıl Belgrad’dan topladığım kokinalara çam süsü vererek süsledim öyle idare edeceğiz😊 şimdi bile yanıyor ışıklar😍
Astadavistabeybi H-melek ay onlara bayılıyorum bende onlardan alacağım o bile mis gibi geliyor bana en azından onu yapalım 😍😬
Astadavistabeybi Deletedmom54 çocuğu saklamak sakınmak değilde virüs varken hem kendimizi hem bebeği hemde ailemizi korumak adına kabul etmeyeceğiz yoksa bebeği görmek omlarında hakkı
Gayeninannesiyesim Deletedmom54 Canim ben çikolata yaptırdım bebek çikolatasina çok güzel tadı da pelitin cikolatalirini kullanıyorlar
Gayeninannesiyesim Deletedmom54 Instagram bebek çikolatacisi yazın dm den msj atabilirsiniz ilgileniyorlar