Asyakuzusu Ezgitas123 2. Gayet iyi şimdilik. Başlarda biraz zordu. Göbek değişince zorluyor diyenler haklı çıktı. Yani erkekten kıza yada kızdan erkeğe gibi olanlar
haziranin25i Ezgitas123 iyiyiz çok şükür sen nasılsın? Valla ilk 15 hafta çöptü benim için mide bulantısı halsizlik bulduğum her yerde uyuma halleri mevcuttu 😂 Ama çok şükür ki geçti 33+1 deyiz kızımla artık oda ve çanta hazırlıklarına başladık 🌺 Senin nasıl geçiyor hamilelik?
Deneyces26 Ezgitas123 ilk hamileligim grıp gibi hamilelik geçiriyorum burun akıntısı hariç zor ama bebeğim iyi olsun sizinki kaçıncı
Ezgitas123 Asyakuzusu Valla dogru diyosun bazı insanlar oyle diyor. Gerci benim 2side erkek oyuzden anlamam ama 😊
Ezgitas123 haziranin25i masallah masallah yolun yarisinida gecmissin sen :) benimde idare eder iste bi yandan migde yanmasiyla ugrasiyorum bi yandan evdeki bücürle ugrasiyorum :) 😁
haziranin25i Ezgitas123 evet geçtik 💜 bende hiç mide yanması olmadı ya herkes saçları çıkınca yanar vs dedi ama bende olmadı 🙄🙄 oohh ohh evdeki bucuru yesinler 🌺 sen kaç haftalık hamilesin 🤗
Ezgitas123 haziranin25i benim ilk cocugumda da oldu bonus kafa cikti🤗 simdi 2.dede yanmam var bakalim bu nasil olucak 🤗 suan 25. Haftaya girdik 🤗🤗
Deneyces26 Ezgitas123 Ay canım valla baş agrım çok var ilk günden beri kusmak yok bulantım var benım 1.gebeligim çok tuhaf bır his yani uykum cok var Uzanıyorum uykusu gelen ben değilmişim gibi ya 😀😀
Ezgitas123 Deneyces26 bide onun heyecani sitresi var ya sende ondanda oyle. Bende ilk cocukla oyleydim hayal gibi geliyodu. Yatiyodum yatamiyodum cok degisiktim yani 😊