Bsra_blc aysutemiz doktorum geçen hafta kız dedi bugün de kız söyledi ama 3 hafta sonra netleştirelim dedi
Bsra_blc aysutemiz yok canım hafta sonu kahve rengi akıntı gelmeye başladı ondan gittim bugün, normalde bende ay da bir kere gidiyorum
aysutemiz Boncukgiller003 bebeğimin hareketleri olduğuna çok sevindim. o zaman erken mi hissetmiş oldum acaba
Boncukgiller003 aysutemiz genelde 16-18 haftalarda hissediliyomuş 😊 bende 13 haftalığım heyecanla bekliyorum 😍🤗
Boncukgiller003 aysutemiz araştırma hastanesine gidiyorum. Özele de gittim devlete de özel kliniğe de ama araştırma hastanesinde karar kıldık. Gitmediğim doktor kalmadı Afyon’da 😅😂😂
aysutemiz Tugbadogan masalh. ne güzel. bende önümüzdeki hafta gideceğim çok merak ediyorum bakalım ne olacak
prensimgeliyor1 aysutemiz erkek dedi 12. Haftamda, cuma günü gideceğim eşimle . Bakalım net söyleyecek.
prensimgeliyor1 aysutemiz renkli ultrasonda göründü daha çok küçüktü ,12. Haftamda öğrendim .. cuma günü net öğreneceğim🤰🌺
Bsra_blc aysutemiz teşekkür ederim canım, yok bakti ultrasonla bi sıkıntı yok çok şükür, Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almaya nasip etsin 🤲🏻
aysutemiz Bsra_blcamin insalh. o sıkıntı bende 8 inçi haftada olmustu. yerleşme şeyiymiş geçti sonra sinra