aysutemiz Minnakhamis yeni yeni olmaya başlar o hareket ettikçe içiniz bi tuhaf oluyor böyle değişik birsey anlatamıyorum ☺️
aysutemiz mervedaldaban bazı hamileler geç hissededebiliyormus ben zayıfım biraz ondan da erken hissetmiş olabilirim
aysutemiz Bsmlh daha erken gibi geldi bana onun hareketleri için ama uzanınca muz falan yiyince hemen dediğim gibi oluyor 🥴
Kuboskubos aysutemiz bende 16 +3 hamileyim fakat hic hissedemedm kipirdanma falan hic bisi yok sen erken hissetmssn hissedememek normalmi acaba belirti olarak ne belirtilerin var cnm
aysutemiz Kuboskubos valla diyorum ya uzanıyorum birden bir tarafım böyle geriliyor içim bir tuaf oluyor sonra geçiyor bu şekilde hissediyorum ❤️
Irmaktan aysutemiz Bebek hareketlerini artık hissetmeye başlamışsınız gözünüz Aydın dünyanın en güzel hissiyatı ☺️ Karın sertliği de hareket edecek olmasından kaynaklanıyor olabilir
mervedaldaban aysutemiz 3. Gebelik aslında sanki bişey kayıyormuş gibi oluyo bebek hareketi mi o acaba
aysutemiz Merrvvee evet yeni yemi hareketlenmeler başlıyor demek ki cinsiyetinizi öğrenebildiniz mi peki hanımlar ben daha öğrenemedim
Merrvvee aysutemiz sizindemi karnınızda gaz geziyormuş gibi oluyor benimki öylede. 😄 kızım olacakmış🙈🌼
prensimgeliyor1 aysutemiz renkli ultrasonda göründü daha çok küçüktü ,12. Haftamda öğrendim .. cuma günü net öğreneceğim🤰🌺
Zhrblt Bende 16 haftalığım canım çok istiyorum o kelebek uçar gibi hissiyatı yaşamayı ama daha bende de yok bişiler 🤷♀️