matruskaa kizannesiiii Tamam canım önce otu bulmak lazım 😄 bi kaç gün sesim çıkmazsa bilki Doğurdum 😂
Deryadeniz Korunmasız cinsel ilişki öneriliyor. Spermde doğumu tetikleyen maddeler varmış. Yine meme başına uyarı vermek de suni sancıdaki sancıya eşdeğer diyorlar. Diğer şeyler söylenmiş zaten bol yürüyüş, sıcak duş, hurma..
Beyza12344 Deryadeniz nişan geldiyse bebekte enfeksiyona sebep olabılıyormus diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Beyza12344 Dusunuz uygunsa sıcak su altında otur kalk yapabilirsiniz cok işe yarar ablam kızında yaptı cok rahat bir doğum gecirdi ama yarım saat 45 dakika yapmanız lazım bacaklarınız yoruldugunda belimizi sabunlu masaj da yapabilir ben oyle planlıyorum 37 den sonra haftada 2 kez yaptıracağım 🤗🤗
Deryadeniz Beyza12344 nişan geldiyse, suyu geliyorsa, kanama varsa tabiki ilişki doğru olmaz. Tamamen rahmi kapalı olan ama son günlerindeki gebeler için demiştim.
Cicianne Zehra2701 ya şaşırma arkadaşım 39 hafta bekledin 1 haftamı bekleyemiceksin tamam haklısın ben daha 19haftalığım yatıp kalkamıyorum zor durumda olabilirsin ama kendi rahatın içinde çocuğu yerinden oynatma kendi kendine doğum başlatılır mı millette akıl veriyor yöntem söylüyor ya zarar verirsen bebeğe çok dayanamıyorsan sezeryana girmek istediğini söyle ertesi gün alsınlar bebeği ama doğum başlatmak falan çok bencilce
Zehra2701 Cicianne canm zaten benim kendi isteğimle başlayacak bişey değil sadece sormak istedigim açılmayı kolaylaştırmak için ki okuduysan yorumları zorla kendi kendine doğum yap diyen olmamış ki bebeğimi dusunmesem zaten direk sezeryana girerim bu haftalara gelince anlarsn....
Lily Cicianne en güzel haftalarınızdasınz heleki bide hamilelikle alakalı sıkıntı yaşamıyorsanız risk altında değilseniz. O yüzden o 1 haftanın nasıl geçmediğini anlamanız mümkün değil😊 burada doğumu başlatmaktan kasıt açılmayı hızlandırmak kolaylaştırmak anlamında ki zaten bu haftalarda sezaryen de normal de olsa bebek doğumu risksiz ve sağlıklı sayılıyor😊 umarım siz son gününüze kadar sabır beklersiniz hiçbi sıkıntı çekmeden hayırlı doğum yaşarsınız böyle fikirlere de ihtiyacınız olmaz🙏🏼😊
Ayselcnt Maliefem Valla hiç saymadım adımlarımı bugün eve giderken unutmazsam sayacağım.. Mesafe çok uzak değil ama bakayım kaç adım.. Hafta sonuna 17 bin deneyeceğim bakalım benim performansım ne olacak.. 😁