snnur97 kızlar buraya gorsel atmayı beceremedım ovulasyon testı yapıyodum onla yolladıkları gebelık testınde çif çizgiyi gordum adetıme 4 gun kaldı galıba hamıleyım ınanamıyorum hala eczaneden erken gebelık testı alıp yapıcam tekrar
Bulutsevdasi snnur97 hayırlı olsun cnm benim. Bende ovulasyon testiyle yolladiklari gebelik testiyle öğrenmiştim. Erken teste dünya para verme. Artık basit kaset testlerde hassas testler kadar doğru erken sonuç veriyor. Biraz kaç gün daha bekleyip doktora kan ver
midekoruyucu Valla arkadaşa katılıyorum adetim geçtiği halde erken gebelik testinde hiç bişey çıkmazken o ucuz testler doğru çıkmıştı 😁
Ozgurunbetusu Hayırlı olsun canım erken gebelik testine o kdr para verecegine sağlık ocagına git kan ver daha iyi olur hen 🤰🏻
snnur97 Ozgurunbetusu ya onu yapınca stres oluyorum yukselcekmı yukselmıcekmı dıye dıgerınde oyle cok atres ysadım en ıyısı beklıyım gunum gecsın dırek doktora gdım
Ozgurunbetusu snnur97 canımm zaten her halükarda beta değerinin yükselmesini takip etmwm zorundasın adetin gecse bile hemen kese gözükmez bi hafta falan gecmesi lazım kesenin gözükmesi için yine de karar senin bnce beta değerindeki o güzwl değeri görünce mutlu olacaksın😍