Alperefet Merhaba kızlar bu markada esofman takımları indirimde 50 tl 48-50 beden alsam rahat olurmu Kalıpları dar mı salaş olsun istiyorum alan varmı evde giymek için bakıyorum 6. Aydayım bu arada
Asyakuzusu Alperefet Elizamoda.şikayet diye yazıp bir kontrol edin. Öok şikayet var diye hatırlıyorum. Sipariş öncesi için gerekli
Ahsennurrrr Alperefet valla ben baya alışveriş ettim çok memnunum ordan ama wp iletişime gecebilirsin
Essuu Alperefet valla almayın bence , bende görüntülere aldanıp aldım ama gelen takımlar çok kötüydü , dandikti hepsi . Pişman oldum okadar şey sipariş verdiğime
Asyakuzusu Ahsennurrrr Yok ben ordan alışveriş yapmıyorum. İlgimi çekmiyor. Kuzenimden dolayı haberim oldu. İyi alışverişler
Alperefet Essuu çok uygun geldi fiyatı da evde giymek için bakmıştım kalıpları genişse falan diye bu ikili takımlardan mı almıştınız
Essuu Alperefet bende sizin gibi düşünerek almıştım ama kalıpları dar geldi , rahat edemedim diye hala giyinmedim evde
Sibel35 Alperefet kesinlikle almayın fotoğraflarla alakası yok gelen ürünün bende alışweriş yaptım kötü tecrübeyle kaldım tavsiye etmem