Arkadaşlar daha önce de yazmıştım perişan bir haldeyim 10 15 gündür hergunum saatlerce acı çekmekle ağlamakla geçiyor hiçbir iş yapamıyorum çocuğumla ilgilenemiyorum perişanım memlekete annemlere geldim hiçbir işimi göremiyorum çünkü makat çatlağından aşırı çekiyorum ve çok kabizim hergun tuvalete cikiyorum ama zorlanıyorum ve yara iyilesemiyor tuvaleti düzeltmeden bu lanet hastalıktan kurtulamayacagim şuan full sebze çorba su kayısı pureleri vs ile besleniyorum ama nafile hala zorlanıyorum aklım sırrım ermedi Dr duphalac verdi sabah akşam 5 ml tüketiyorum ama bunları zaten 1.5 senedir yaptığım için artık etki etmiyor var mı bir önerisi olan Dr krem verdi sürmek için ama yani çok bir faydası yok o şiddetli ağrıya hiçbir çözüm yok kivraniyorum ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden ameliyatı da unut riskli dedi doktor napacagim Allah rızası için akıl verin ne iyi gelir daha 10 haftaligim nasıl geçer bu illet yardım edin keşke gebelikten önce halletseydim bu sorunu şuan çok sıkıntı çekiyorum