Hatice-ts 23 haftalik hamileyim ilk defa sucuk yedim sonra zararli diye birşey okudum bana yardım edermisiniz
Ohaezgi Hatice-ts ben sabahları yiyorum canım bişey olmadı ama 🤷🏻♀️ Çiğ olmadığı sürece neden zararlı olsun ki bildiğin kasaptan al, öyle olsa doktorun yeme demezmiydi?
Elmaveannesi Hatice-ts canim bence 1 kereden bisey olmaz. Bende yedim bikac kere bisey olmadi cok sukur ama işlenmiş gıda sonuçta bi daha yemez dikkat edersin doktorlar pek önermiyor sucuk, salam tarzi seyleri
Aysenur96 Hatice-ts bildiğin bi yerrden alıp iyice pisirdigin zaman bi problem olmaz ıster ıstemez can cekıyo ıyıce pişir dedi doktorum her gün tabi yemıyoruz ama ıyı ve pısırdıkten sonra bırsey olmaz
alininannesiiiii Bende ilk haftalarda yedim bilmiyodum baya tükettim çok pişirerek yedim hep ama yasak olduğunu öğrendiğim zaman hemen kestim yemedim hiç çok üzülmüştüm bende öğrendiğim zaman ama bi sorun yaratmadı çok çok şükür
oykuduru21 Hatice-ts valla dün gece çok canım istedi sucuk ekmek yapıverdim iyice pişirip yiyebilirsin bence
GE__ Hatice-ts canim bende yedim birkaç kez, iyi pisirdikten sonra aşırıya kaçmadan bir şey olacağını sanmıyorum :)