Meryemcakmak01 Merhaba ben 13 haftalık hamileyim son adet tarihime göre 17 haftalık doktorlar geç döllenmeden dolayı geriden geldiğimi söyledi doğumumu neye göre hesaplıcam bi sorun intikal edermi görüşlerinizi bekliyorum☺️
derindemir Meryemcakmak01 ilk dikkatimi çeken şey adet tarihinizden 4 gün önce falan hamile kalmışsınız sanırım😍adetim 4 gün gecikti.sizinki gibi bir durumdan şüpheleniyorum bende.adetiniz kaç gün geçtikten sonra ilk ne zaman öğrendiniz ?nehle öğrendiniz kan mı gebelik testi mi?doktorunuz hamilelik haftanızı 13 haftaya göre takip edicektir ama bazen bebekler aradaki farkı biraz kapatabiliyor.bence şu an doğum zamanını planlamak için erken.siz içinde bulunduğunuz anın keyfini çıkarın🎉🎉
Yaso26 Meryemcakmak01 haftasını yakalar büyük ihtimalle benimde geç döllenme fark vardı haftasını yakaladı
34_21_23 Meryemcakmak01 merhaba 14 haftalık Gebeyim benimde 3 hafta fark var adet tarihiyle. Doktorum bana yeni adet tarihi düzenledi. 14 Ağustos olan son adetimi 4 Eylül olarak öne çekti.
Kadze Meryemcakmak01 ultraosona göre hareket edeceksin cnm üç haftalık bı geç döllenme çünkü bnmde iki haftalık geç döllenme muhtemel ikinci randevuda söylediği haftaya göre ilerlicez genelde öle oluo ultraosn ölçümüne göre hesaplanır uyumlu değilse ilkindede öyle oldu bmm
Meryemcakmak01 derindemir merhaba canım öncelikle insallah kısa zamanda güzel haberler alırsın🥰 benim adetim 3 gün geçti kanda idrarda çıkmadı 12.gün yaptım kan idrar verdim çıktı geç döllenme olduğunu söyledi doktorum😍
derindemir Meryemcakmak01 inş benimde geç döllenmedir ki bu kadar geç kalma boşa değildir.o kadar zor bir 2020 geçirdim ki Allahım 2021 e aynı beden de 2 kişi girmeyi ve onu sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin inş.ve inş tüm anne adayları içinde geçerli bu duam.bende bugün kan vericektim eşim beklememi istedi.inş çarşamba falan vericem.gecikmenin 6. ya da 7. gününde.ama sürekli adet oldum mu diye kontrol etmekten içim sürekli pır pır.
Meryemcakmak01 derindemir gönlünü ferah tut canım olur Allah’ın izniyle rabbim hayırlı doğru Zamanda insallah sanada nasip etsin bizlerede hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin mevlam 🙏🏻 Birde çok stres yapma tamam mı ben yaptım çok sıkıntı çektim insallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almanı nasip etsin canım 🤰🏻🙏🏻🥰
34_21_23 Yaso26 sizin kaç hafta fark vardı? Bana doktor fark fazla olunca 1 hafta falan arayı kapatır demişti
Meryemcakmak01 Kadze dün kontrole gittim normalde 14 haftalık bu seferde 16+4 gözüküyor dedi kafam karıştı 🥴
pptya01 2 hafta geç döllenme benim de. 28. Haftama geldim. 8 haftalık falandı doktor gelişim geriliği gibi anlaşılmasın geç döllenme bu adet tarihini değil söylediğim tarihi not et dedi
Kadze Meryemcakmak01 gelişimi güzel.gidio demek bazen geç döllenme oluncada ilerleyen haftalarda yakaliyormus ama bilemedim simdi