Yasemin301 OOKalp01 18 de basladi ama sk degildi ozamanlar bazen 1gun 2 gun hissetmedigim bile oluyordu
OOKalp01 Yasemin301 Benimde 18 +5 oyle ilk hissettim dedigin gibi aynen Şuan da 19 sık sık olmuyo Normal herhalde
Ebru555 OOKalp01 canım o hıc belli olmuyo vala bazen. Cok hareketli bazen yavas 27 ye grdık ole Bı gun bıgunu tutmuyor
alininannesiiiii Bende ilk 18.haftalarda hissettim 21-22haftalarda çok hissediyordum şimdi azaldı 27haftamızdayız yeri daraldıda mı tepişmiyor bilmiyorum eskisi kadar hareketli değil
OOKalp01 alininannesiiiii doktora sor kesin ben araştırdım da Artması sıkıntı değil de azalmasını sorman lazım mış
Matmazel006 16+4 de hissettim ilk tekmesini. Daha sonra tekneden ziyade hareketlerini hissediyorum genelde ya sabah kalktıgımda ya da akşam yattığımda daha belirgin oluyor hareketleri. Ilk hissettiğim gibi bi tekmesini hissetmedim daha.🙈
Kayamerve Bende 20 den sonra hissetmeye başladım bazen gün içinde hareketsiz oluyor ama akşam ve sabahları çok hareketli kızım🙈🌸
Seher112 OOKalp01 16+5 de başladı ama böyle hava kabarcığı gibi 😅 bide sık değil ara ara oluyor şuan 20+1 iz şuan daha fazla hissediyorum
Ohaezgi OOKalp01 18.haftada seyirme şeklinde hissettim ama günde 1-2 kere falan. Tekme olarak 25.haftada çok güçlü hissettim şuan 31.haftadayım artık içerde takla falan atıyo 😂
alininannesiiiii OOKalp01 gün içinde hissediyorum ama eskisi kadar değil yani hiç hissetmemek tehlikeliymiş