Ecmelbeyza zohreeeee inşallah vardır hormondan pembe çıkıyo mu ki çatlatma iğnesinde çıkıyo diye biliyorum ama arkadaşımız çok istiyo inşallah vardır yaaa 🥺
zohreeeee Ecmelbeyza bende bilmiyordum dr oyle demisti yok canm bu arkadas icin demedim bence var ben kendim icin dedim🥰
Tgbanne zohreeeee adet günüm bugün , canım bende adete 2 gün vardı negatifti üzülme , rabbim sanada veriri canını sıkma nolursun , belki hamilesindir , sıkma canını
zohreeeee Tgbanne inshallah canm vardir🤲herkes icin cok dua ediyorum her namazda bence var canm sikma canini🥰🤲
Gizes Tgbanne bende adete 3 gun oncr yaptim ama kaset test yaptim negatifti. Bugun adet gunum bekleyisteyim hayirlisi…
Ecmelbeyza zohreeeee inşallah kuzum Rabbim sana da nasip etsin . Ya böyle olunca tabi biçok ihtimal de taşıyo içinde benim ilk kimyasal olmuştu testte çıktı umutlanmıştık mesela
Tgbanne Ya kızlar e nabıza tıkladım hiç beta hcg demiyor , crp kolestrol molestrol diyo , doktor mübarek herseye bakmıs ama hcg yi göremedim
Ecmelbeyza Tgbanne Belki onu sonra veriyorlardır 😎bekleyelim az daha öğleden sonrayı . Hormon Ya . Hormonlar hemen çıkmıyo tsh da çıkmamıştır hemen
zohreeeee Ecmelbeyza evet oda ayri bi dert😏Neyse ya Rabbim gecikdiriyosa guzellestoriyo meryem suresi okuyorum bu ay cok duydum bu sureninn bitirmemis hamile kalani inshallah nasip olur tum isteyenlere🤲
Tgbanne Kızlar halk sağlık labarotuvarında yazıyor hormon diye sıkıntı yok 🤪 eski baktıklarmdan buldum