Tgbanne Ecmelbeyza tamam hemen atayım canım ama normal test ile yaptımmm , dünki erken gebelikti tamam kuzum
Tgbanne vuslatim34 biz macun kullandık eşimle , keçiboynuzu özü , portakal suyu , havuç ve kuru yemiş eşimle birlikte yedik canım , normalde bizde yapıyorduk olmıyordu
Ecmelbeyza Tgbanne kuzum çoook net iyce çıkmış koyulaşmış 😊ay maşallah kanda da çıksın nolur hadi hadi hadi nefesimizi tuttuk bekliyoooozzzz 😍😍😍😍
Ecmelbeyza Tgbanne Ben de saf gibi dolanıyodum evde 😂atlatırsın. Baka baka gözüm bozuldu . Bu durunca koyulaşıyor dimi benimki de ilk öyleydi sonra öğleye doğru kopkoyu olmuştu . Seninki yeni yeni artıyo demek 🤓🤓👌aaaaay hamişsin 💃🏻
Ecmelbeyza Tgbanne ayyy ne demek bildiğimizi diyelim ki herkes mutlu olsun herkesin yüzü gülsün ben herkesten bişey sorup duruyordum herşeye umutlanıyo insan bilrim. Eşler varya bu eşler her şey orda bitiyo ben bunu geç de olsa farkettim anacım bizde bi sıkıntı yok işte mis gibi yumırtlama oluyo yani . İnşallah devam eder sağlıkla kan verdin mi bugün
Tgbanne Ecmelbeyza canım dün ki erken gebelikti , şimdi normal yaptım kaset test , ayyyyyyy inşallah vardır , ya varya hapiste gezerler ya bir ileri bir geri , aynı öyleyim