Pollymom Tgbanne benimde yarın kahvaltı yaptım testi yarın yaparim diye ilk idrarımda değil bende test yapsammi ki 😅
Aryaziya35 Tgbanne gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin rahat güzel hamilelik dönemi geçirirsin inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah dualarını eksik etme sevindim senin adına🤲🤲🤲🤲🤗🤗🤗🤗
Tgbanne Pollymom benimki erken gebelik testi ama canım , inşallah sende hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Pollymom Tgbanne senden cesaret alıp yaptim ve hayalet çizgi cıktı biliyomusun :)))) çekmeyi basarabilirsem aticam genel sayfaya :))
Akasya1Asya Tgbanne merhaba dün yaptınız negatifti demi benmde 2 gün var bugun yaptım negatif cıktı.. Allah saglıkla aldırsın kucagınıza inşallah isteyenlerede nasip etsin
Tgbanne Akasya1Asya canım dün yaptım negatifti dün adete 2 gün vardı , bugün yaptım silik çıktı , bugün de adete 1 gün var
Aryaziya35 Tgbanne inşallah canım inşallah hepimiz görelim inşallah bende yarın öğrenicem aşılama nın sonucunu duanızı eksik etmeyin olurmu🤲🤲🤲
Akasya1Asya Tgbanne sizin adınıza cok sevindim tekrardan gözünüz aydın peki belirtileriniz varmıydı benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ve belime agrı girip cıkıyor