Ecmelbeyza Tgbanne Hormonlardan oluyor inşallah bulantılı geçirmezsin . Mide ilk başlarda çok hazım problemi çekiyor hormonlardan hepsi. Ben nerdeyse 18-19 haftya kadar çektim . Hem bulantı hem yanma hazımsızlık her şey vardı .
Tgbanne Ecmelbeyza aynen canım yarın sabah kan vercem , 27.76 ydı ya bunun 2-3 kat fazlası olması lazımmış 🙈 yine başlar yarın heycan
Tgbanne Ecmelbeyza ooo bayada haftaya kadar cekmişsin 🙏🏻 Bu aşamaya kadar geldik ya yine cok şükür rabbime 🙏🏻
Ecmelbeyza Tgbanne Heh heh heeee 😊ben dedim 100dür belkide diyeeee 😎😎Gözünaydın canım hadi hayırlısı .
Drnzgn Tgbanne ben adet olacağım gün yapmıştım testi ikinci çizgi silik çıkmıştı yani iki gün kala olsa bile pozitif göstermez ayrica ben hamileliğimin ilk 3 ayı gene adet olacakmisim gibi ağrı çektim adet günlerimde sen adetini bekle bidaha yap
Pollymom Tgbanne benim 63 cıktı.daha yüksek olması gerekirdi.ebeye sordum ilk test öğleden sonra. 2.test sabahtan.2 gün geçmemiş aradan dedi.insallah öyledir.neye bağlı artar ki bu betahcg talesemi tasiyicisiyim etkisi varmıdır merak ettim.kafamda deli sorular
Tgbanne Pollymom merak etme kuzenimde öyle , akdeniz anemisi oda , 3 tane cocuk doğurdu , kendini toparla , bebeğin üzülmesin , senin yerinde olsam haftaya yine baktırırım , seninki tam saatinde olmamış . Benimkilerin arasında 47,5 saat var
Tgbanne Ecmelbeyza aynen valla sağol canımmmm benim , kese ne zaman gözükür , ne zaman gideyim sence şuan 4+2 günlük
Ecmelbeyza Tgbanne Kese betan en az 1000leri görmeli canım . 5 haftalıkken görünür kese inşallah . Az kaldı minnoşun orda artık sağlıklı da çok şükür 🙏🏻 gerisi gelir inşallah 😘
Pollymom Tgbanne Evet haklısın kafaya takmak hiç iyi değil.moral çok önemli.insallah herşey güzel olacak :)