Bebegimgeliyo Tgbanne canım eerken gebelik testi almıstı eşimde bana adet olmam gereken gün olmayınca yaptım negatif cıktı sen biraz bekle diğer testlerde çok silik çıkıyodu eşim yok değilsin diyodu ama ben hep hissediyordum olcak diye kanda netlesti
Bebegimgeliyo Tgbanne çok sevindim betam 46 çıktı benim yani çok çok yeni inşallah artmıstır bu gün de kan verdim ama sağlıkocağı olduğu için yarını beklicem😢
gizemozarslan Tgbanne bende erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı sonra adetim iki gün gecikince normal test yaptım bi baktık pozitif 🙏🏻 Sen umudunu kaybetme bencede hayırlısı olsun 🙏🏻😊
Nesliyagmur Tgbanne bende adetime 2 gün kala kan testi verdim negatif geldi adet olcakmış gibiydim de bu defa adetim 7-8 gün gecikince eczanede satılan testlerden yaptım pozitif çıktı sonra kanda da pozitif çıktı bence gecikmeden test yapmayın
Pollymom Tgbanne ben ilk doktora gitmedim .ozelde test yaptirdim.aile hekimliğindeki ebeme gittim.onunla takip edicez.haftaya kontrol zamanı gelince doktora gidicem.ozeldeki istediğim doktorun sekreteri böyle tavsiye etti.
Tgbanne Pollymom çünki canım 3000 lerde kese gözüküyomus , bizimkiler minnak oldugun için öyle demiştir doktorun 🥰
Tgbanne Pollymom tamam canım benimm 🙏🏻 Cuma gideceğim kan vercem , yine söylerim , büyük ihtimal seninki de o civarlarda olur 🙏🏻🤰🏼
Ecmelbeyza Tgbanne yaaa kuzum hayırlı olsun 💃🏻😍Allah sonuna kadar sağlıkla ulaştırsın 😊😊😊oldu sonunda
Tgbanne Ecmelbeyza valla oldu sonunda bende şok oldum❤️❤️❤️❤️❤️ Cuma da olsaydı iki kat üç kat artarsa sağlıklı bir bebekmiş
Tgbanne Bebegimgeliyo e nabızdan değilde bulunduğun ilin halk sağlık labaratuvarından bakabilin canım
Bebegimgeliyo Tgbanne 123 çıkmış önceki 46 dıydı 2 günde birr verdim Pazartesi gel dedi bana göre 3 haftaya yeni girdi ama sata göre 5. Hafta
Ecmelbeyza Tgbanne Artar inşallah 😊Beslenmene dikkat et . Badem ye gün içinde bide su iç . Tutunmasına yardımcı olur . Uzak ayaklarını altına da yastık koy tutunana kadar dikkat etmen lazım . 🤓Maceran başlıyor