Kahramankentli Kızlar benim kız mı çok hareketli acaba geceleri hele hiç uyumuyor gün içerisinde azıcık uzandığımı görsün sürekli vuruyor Ca bu tekmeler çok can yakıcı bile olabiliyor sizde durumlar nasıl 👍👧
Emine2608 Kahramankentli bnde 27+2 haftalık hamileyim benim oğlumda hiç durmuyor çok fazla hareketli özellikle oturunca ve uzanınca 😂🙈
OOKalp01 Kahramankentli 19 haftalik olduk valla Banada ara sira tekmeler geliyo sık degil ama Oluyo 😂
cipiti Kahramankentli bende 25+4 um aynıyız tekmelerde aynı 🐣🐣 özellikle bu hafta başladi asla durmuyor çokta mutlu oluyorum 🥳🥳
OOKalp01 Emine2608 ayy gerçekten mi 🙈🙈Çkk heycanlı Hadi bakalum ya şuan ara sıra çok sık değil akşam sabah gibi bazen ama Bakalım merak ediyorum
senakhrmn Kahramankentli Ben 24+4 teyim ama çok net değil henüz tekmeler , yani dışardan hissedilmiyor ben içten hissediyorum sadece böyle pıt pıt gibi . İnşallah bende güçlü tekmeler hissederim zamanla 🥰
Kahramankentli senakhrmn inşallah canım ben 3-4 gündür baya karnımı açıp izliyorum dışardan çok net belli ediyor kendini sıpa maşallah 🧿
ysfali06 Kahramankentli bana da oluyor özellikle sola yatınca sol tarafıma öyle vuruyor ki acı desem değil gıdıklanma desem değil değişik Bi his rahatsız ediyor 😅 ama yine de hareket ediyor diye şükredip susuyorum 😅😅😅😅