Tugceince EsmanurTrlBykl doktorum 20. Haftadan sonra boyat dediii boyattım 😄 Doğuma yakın yine boyatcm
Zulal09 EsmanurTrlBykl Günaydın 🙋🏼♀️ Boyatanları duymuştum ilk 3 ay geçtikten sonra kokusuna maruz kalmadan boyanabilir demişlerdi bizde 3 ayı tamamladık ben önümüzdeki haftalarda bitkisel diye geçen boyalarla boyamayı düşünüyorum onlarda tamamen organik değilmiş illa ki içerisinde kimyasal var ama keyfi bi durum değil çok fazla beyazım var ve çalışıyorum kendimi rahatsız hissediyorum o yüzden 🤷🏼♀️
Korkmazdoruk88 EsmanurTrlBykl benim ilk hamileligimde Doktorum onuncu hafta geçtikten sonra boyatabilirsin herhangi bir sakıncası yok dedim ama şimdi 17 haftalık hamileyim farklı bir doktora gidiyorum ama bu doktorum beşinci ayın bulunduğu ne kadar izin varmıyor beşinci ayından sonrada bunu tavsiye ettiği bir markayı kullanıp boyatabilecegimi söyledi ☹
Tugceince EsmanurTrlBykl araştır istersen internetten bebeğe kanıtlanmış bi zararı yk . Kimyasal olduğu için önerilmiyor . Oda sadece hamilelikte değil normalde de tavsiye etmiyor kimse kimyasal boyayı 🙂
ezgikara5342 3 aydan beri sürekli boyuyorum doktorumun onayı ile etrafimda da cok boyayip sorunsuz dogum yapanlar oldu allaha şükür bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir zararı yok
Twinsmom48 EsmanurTrlBykl bana dr um phyto diye bi boya söyledi organikmis bi tek bununla boya dedi ama son hafta boyayacağım
Betulll EsmanurTrlBykl canim bende iki kez doktoruma sordum önermiyoruz dogumdan sonra boyatirsin demisti
Edayekta Benim kuaforumde ablamda bisey olmaz diyo ablam boyatti hamileyken ama ben boyatmadim dusunmuyorum da ne biliyim boya bize bile tuhaf kokuyor bebegid eetkiler diye korkuyorum dogrusu
sgenc benim dr umda izin vermedi organik dense de tüm boyalarda kimyasal var ben tavsiye etmiyorum çok boyamak istiyorsan kına yak dedi. çalışıyorum ve beyazlarım az da olsa var ne yapacağını bilemeyenlerdenim🙁