Hbayram 23 haftalık hamileyim 1 hafta sonra idari izin alı cam bununla ilgili bi kaç sorum olucak benim gibi idari izine ayrılan veya ayrılacak olan var mı?
Naaz Hbayram 24 haftalık raporu verdi doktor onu bashekimlikte personel birimine verdim. 32. Haftaya gelince tekrar alıyorsunuz o raporu.
Seher112 Hbayram 24 de ayrılacağım şuan 20+1 iz performans hariç diğerleri yatmaya devam ediyor maaşta da
Hbayram plnsrkn hastaneden aldığınız raporumu verdiniz sadece yoksa ek olarak bi dilekçe verdiniz mi?
plnsrkn Hbayram hastaneden 24. Haftada olduguna dair rapor alıp dilekçeyle beraber veriyorsunuz idarede dilekce yazdiriyorlar raporla gidiyorsun yani
Hbayram plnsrkn peki belgelerinizi ilinizdeki sağlık müdürlüğüne mi teslim ettiniz yoksa kkm deki sorumlunuzuza mı
plnsrkn Hbayram bashekimlikteki sorumlumuza ilettim peki maaş doner vs. Kesinti hakkinda bilginiz var mi
Hbayram plnsrkn ben 112 de çalışıyorum normalde idari izne ayrılınca sadece performans ücreti kesiliyor ama bu biraz farklı olduğu icin durum ne olur bilmiyorum
plnsrkn Naaz cok teşekkür ederim ben 29. Haftadayim suan 32. Haftada tekrar calisabilir raporu alıp idari izne ayriliyomusuz ama dogum oncesi izin aktarma olmayacak mi acaba bilginiz var mi
plnsrkn Hbayram bilemiyorum ama hicbir etkisi olmaz bence ona bakmıyorlar sonucta gebelik durumu sadece baktıkları