Aysenur96 hmasahin evet kendi doktorunu istersen 1500 TL gibi ödeme yapıyorsun eğer cagırmazsaan hangisi nöbetçi ise o giriyor çağırmayı düşünmüyorum camlıca da kadın dogumcular çok iyi diye biliyorum tabi o an duruma bağlı 😁
Aysenur96 hmasahin sanırım iç kısmı daha detaylı oluyor daha konforlu oluyo elimde broşür vardı onda daha detaylı yazıyordu bulup daha detaylı anlatıcam 😁
hmasahin Aysenur96 Gezmek lazım odaları, normal odası çok vasat değildir umarım. Hiç böyle bir detay olabileceğini düşünmemiştim vallahi 😬 Ben 2 bin veriyoruz, seçtiğimiz doktor her şekilde geliyor ve aynı odalardan birinde kalıyoruz sanıyordum 😂
Aysenur96 symslmz kısaca anlatıyım ben sana normal doğum paketi operator doktor ucrerı asıstan doktor ucretı dogum hane açılış ücreti nst 1 adet dogumhane de kullanımdan malzemeler anne bebek bakımı bebegın dıktor muanesı bebegın tetkıtlerı kan grubu total bilirubin direkt Coombs kan şekeri hemogram bebek ısıtme testi Bunlar da isteğe bağlı aldığın takdır de fıyatlandırılıcakmıs suıt oda 1 epıdural anestezi. Çıkım anestezi ve agrı pompası
Aysenur96 symslmz sezeryan paketi doktor ucretı asıstan ücret amelıyat açılış ücret yatak ucretı 2 gün refakatcı ve yemegı nst 1 adet malzemeler anne bakım doktor muane bebegın tetkıtlerı Bebek ısıtme testı aynı sekıl ıstege bağlı suıt oda 1 gün epıdural çıkım anestezı ve agrı pompası
Aysenur96 symslmz anneye yapılan doğum önce ve sonrası tahlıller anestezı tahlılerı vb paketle dahıl degıldır doktor ucretı pakete dağıl degıl sezeryan ve normal doğum sırasında dıger yapılacak müdahale bu pakete dahı degıl
symslmz Aysenur96 evet bunları biliyorum da epidural ücretini merak etmiştim doktor ücretiyle teşekkür ederim 🙏