Zehra333 babyackgz Deletedmom95 Baybymucize inşallah kızlar haftaya salı 6000 leri görür dedi doktor salı bi daha keseye bakmaya gideceğiz su an sonucum 372
Deletedmom95 Zehra333 çok şükür ama endişelenme canım canım 3 haftalık iken benim değerim 1050 idi 7. Haftada göründü kese. 8 de de kalp atışı duyuldu 🌺
Baybymucize Zehra333 çok yeni gebelik canım benmde o zaman gözükmedi kan verdim 2gün arayla sonra 1500olunca çağırdı ozaman kese görüldü bide bende geç döllenme oldu 1hafta
babyackgz Zehra333 çok sevindim görüyordum sizi sürekli burda, postunuzu görünce tanıdım hemen ☺️ inşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla kucağınıza alırsınız 💕
Fly38 Zehra333 benm de öyle canım 2 tüp bebek kaybım var 2 spontan gebelik kaybım var ama korkma daha bebek oluşmadan pıhtılaşma olsa bile f etkilemiyor geç kalmadın yani kaygılanma. Değerinde maşallah çok güzel hayırla doğsun meleklerimiz
Zehra333 Fly38 Elbet-birgun-kavusacagiz canım kese görmeden başlayamam belki dış gebelik bi netleşsin dedi . Salı günü değerin 6000 leri görür salı mutlaka kese görünmesi lazım dedi haftaya salı kontrolün var
Elbet-birgun-kavusacagiz Zehra333 dgeriniz guzel artmis 5 binleerde karindan rahatca gorursunuz suan icin cok com erken keseyi gormeye
Fly38 Zehra333 anladım canım doğrudur. Her doktorun tedavisi farklı tabiki güzel haberlerle gel inşallah 🥰