Serpiltunahan Selammm hamişler 32+1 haftalığız sizin herşeyiniz hazır mı kıyafet çanta vs neleri tamamladınız 😚
Akgumus19 Serpiltunahan vanım 36+1 im her şeyimiz hazır yıkandı ütülendi yerleşti sadece hastane çantamız kaldı bi kaç eksik bar onları alıp kapatıcam inşallah 🙏🏻
Haticeyildiz Serpiltunahan 31 haftaligim hastane cantasina basladim bebeginkiler hazir kendime daha bisey koymadim bebege alisveris yapmaktan kendime sira gelmiyo 😂😂
Akgumus19 Haticeyildiz aynen öyle valla bebişten bize sıra gelmedi onun herşeyi tamam şükür eksiksiz kendime gelince yavaşladım bi alsam kapacam inşallah 😂
Serpiltunahan Benim de çanta kaldı halı ve perdesi kaldı 😀 kızlar ped aldınız mı önereceğiniz bi ped var mı molped gece aldım ama başka
Akgumus19 Serpiltunahan canım ben orkid ultra gece kullanıyorum normalde zaten çanta içinde ından aldım bide hasta bezi aldım normal doğumda istiyolaemış bi paket ne olur ne olmaz diye
Haticeyildiz Serpiltunahan bende haliyla perdesini daha almadim odasi tamam kiyafetleri falanda tamam internetten baktim evidea da cok guzel ve uygun halilar var perdeye bakmadim ama oda vardir heralde ordan almayi dusunuyorum
Mommy Serpiltunahan direk kilot şeklinde olan pedleri öneriyorlar hep bende ondan almayı düşünüyorum daha rahatmış ve çıkma ihtimalide pede göre çok daha iyiymiş😊
Asyam92 Bizimde tamam herseyimiz sadece çantamızı yapmak kaldı suan tam 33 haftalığız ocak başı gibi hazırlamayı düşünüyorum onuda sizce geç mi olur kızlar ?