Sevde3333 https://imgyukle.com/i/Y1MEVx Kızlar son adet tarihim 31 ekim bugun doktora gittim bebek gozukmedi ve kese mi ne orada bisey var ,kan ver kanda bakalim sonra konuşalım dedi kan verdim sonuç bekliyorum. 6+2gunluk görünüyor ama son adetim 10 gun surmustu.Biz kalp atisini beklerken böyle biseyle karşılaştık bu durumu yasayan var mi bakar misinz😔
esraizmirli Sevde3333 geç döllenmedir canım merak etme bende bu kadarlıkken gitmiştim ne kese vardı ne bebek 10 gün sonra birdaha gittim kese vardı 1 hafta sonra tekrar gittim bebek vardı şimd 20 haftalık olduk bile ☺️
Tugce1803 Sevde3333 usg görüntüsü çok kötü. Burdaki usg ye göre 7 mm görünüyor. 10 mm olunca daha yeni yolk sac oluşuyor daha sonra da bebek görünmesi bekleniyor.Daha küçük yani görünmemesi normal
Seymamuge Sevde3333 panik yapmayın bazen geç görülebiliyor zaten 6 hafta kalp atışı icin en erken zamanı her bebekte 6 haftada atış duyulmuyor 💐
Biraba Sevde3333 canım öncelikle usg aşırı kaliteli değil net görmün ğuor ikinci olarak 8 e kaddar kalp arışı duyulmayabliri 3 yinede sen herşeye hazırlıklı ol derim
Sevde3333 esraizmirli canim cok sagolasin nasil rahatladim anlatamam helak oldum aglamaktan yine ayni şeyleri yasamak istemiyorum inşallah benim de oyledir nolur dua et 😔
Sevde3333 Tugce1803 insallah dediğin gibi olsun canim 😔kanda bakalim dedi bekliyorum insallah olumlu seyler duyarim
esraizmirli Sevde3333 canım benim üzme kendini Allahın izniyle hiçbişey olmaz daha çok minicik bebişin dualarım seninle olacak merak etme 🥰
Sevde3333 Seymamuge 😔doktora normal mi dedim kan ver sonuca gore konusalim dedi . kesemi ne orda bisey var diyor bisey de demiyolar ki net
Seymamuge Sevde3333 bazı doktorlar emin olmadan söylemiyor siz içinizi ferah tutun , hakkınızda hayırlısı olsun
Yenigebe9 Uzmeyin kendizi sakin, en az 10. Haftaya kadar bekleyin, 12 hafta kalp atisi bile duyan var
handesen73 Sevde3333 cok ufak gorunuyor gec dolenmede olabilir kalp atisi icin de 8 haftayi bekleyin insallah hayirlisiyla Allah kucaginiza almayi nasip etsin
Biraba Sevde3333 geç döllenmede nırmal ve bize dr demşşitki 2000 den aşağı kese gözükmez yani senin kide normal ca ım