2021annesi Mrb bursa sehir hastanesinde kontrolum devam ediyor.ve bi sikinti olmazsa dogumum burda olacak genel olarak neler yasadiniz. Oda durumu nasil ne gibi malzemeler istendi. Tacrubelerinizi bizimle paylasin bu zor zamanlarda birbirimize destek olalimm.
Mervefdnc16 2021annesi Bende oraya gidiyorum arkadaşımın önerisiyle doğumu o yaptı anlattığına göre oda özel hastane odası gibi normal doğumda herşey o odada oluyor banyon WC hepsi orda refakatçi için yer bile kocamanmış eskiden bir oda da 4 kişi olurduk refakatçi bebekler felan 12 kişi ama şuan Şehirde birşey istenmiyor bildiğim kadarıyla istememişler yani 🤷♀️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
2021annesi Mervefdnc16 22021 Benim de bir arkadasim bu sekilde anlatti ama yengemler sevket yilmazda dogum yapti yatak korumasi hasta bezi vs.gibi seyler aldirmislar ozel istemiyor ama devlet ister demislerdi ondan merak ettim haxirliklarimizi ona gore yapalim diye.
2021annesi Benim de bir arkadasim bu sekilde anlatti ama yengemler sevket yilmazda dogum yapti yatak korumasi hasta bezi vs.gibi seyler aldirmislar ozel istemiyor ama devlet ister demislerdi ondan merak ettim haxirliklarimizi ona gore yapalim diye
Mervefdnc16 2021annesi Valla kuzum ben Zübeyde hanımda yaptım hiçbirşey istemediler acaba sigortaylamı alakalı merak ettim şimdi şehir hastesinde de istememişler 🙂