Busedoruk 34 haftayi yarilayanlar sizde benim gibi 1 2 hafta icinde doguracakmis hissindemisiniz 😞 icimden bi ses 40i beklemeyecek diyor
ebrucan Busedoruk bugün 34 olduk kasıklarda ve belimde ağrı başladı bende sanki erken gelecek diye düşünüyorum ama en az 1 ay daha kalsın içimde büyüsün bebişim ☺
Seyran Busedoruk evet canim. Birde benim erken dogum riskide var. 34+3 olduk bakalim insaAllah 37leri görürürüm 🙏🏻
Nisanuur Busedoruk bilmiyorum yaa bende hiç öyle bişey yok 😐 daha erken gibi geliyor bir dakika dursa kar diyorum .
Busedoruk GizemPaksoy bende oyleyim valla 36 yada 37 de dogurucam diye dusunuyorum pztsi nstye gircem kontrolum var kilomuzda iyiydi gecen hafta pztsi 2450 grmdik artik agirlastik icimde sıkısiyor üzülüyorum 😯
GizemPaksoy Busedoruk benim kontrolumde 7haziran bakalim ne diyecek doktor. Tabi o zamana kadae dogurmazsam 😂😂😂
ebrucan Busedoruk geçen hafta 2200 olmuştu haftaya gidicem inşallah daha hızlı alır artık biraz küçük gibi sanki
Busedoruk Seyran rabbim yardimcin olsun canım sagligi yerindeyse artık dogsada premature olmuyor gonlunu rahat tut 😍
Hnfth Seyran neyden dolayı erken Doğum riskiniz var bendede vardıda son kontrolümde bi skntı yok demişti doktorum rahimde şekil bozukluğundan dolayı riskim var benm
Seyran Busedoruk canim en son 30 haftalikken bakmislaedi 1.800 dü. Suan ne kadar bilmiyorum 29unda gidecegim bakalim umarim iyi kilo almistir. Seninkk kac kg suan ?
Ayselcnt 34+0 olduk bugün.. bende erken olacak gibi hissediyorum.. inşallah 37. haftada doğsun istiyorum..
Busedoruk Ayselcnt artık kucagimizda olsunlar istiyoruz karnimizda guvendeler ama.yatarken otururken artik onlarda sıkılıyorlar rahat edemiyorlar
Busedoruk Seyran haftada 200 gr aliyor canim ortalama artisi eksisi oluyor tabi de bu sekil.giderse 37.haftamda 3.250 civarlarinda olur
Busedoruk Ayselcnt sertlesmede oluyor mu karnim tas gibi oluyor bazen geceleri sabah kalktigimda filan
Busedoruk Nisanuur haftaya gore bakinca banada daha erken gibi geliyor ama karnima hareketlerine bakinca sanki tamam ben geliyorum diyor
tubatayfun Busedoruk bende erken dogum yapacam bu gidisle doktorum dun bidahaki kontrolune kadar dayan dogurma sakin dedi 😂
Pinkoloji Busedoruk valla bende o haftalarda öyle düşünüyordum yarın 39. Haftaya giriyorum 38+0 a yani. Hiç de doğacak gibi gelmiyor şu anda da🤣 neden oldu böyle bilemiyorum 💆🤷