EzonunAnnesi Selam kızlarrr , Hastane çantanıza neler koydunuz ? Depend kaç beden alacağıma asla karar veremedim ? Onu kac beden almaliyim 🙏🧿 Artik 32 olduk baslayalim hazirliklara
Baybymucize EzonunAnnesi canım benm doktor 32.haftada hazır olmalı yada hazırlamaya başlayın dedi 29+4üm haftaya yıkayacağım ütüleyinceye kadar 33olurum serklajlı gebeyim o yüzden zamana yayıp yapacağım
Zeyno1309 EzonunAnnesi kendim için 2 tane pjama takımı atlet çorap patik yazma hırka terlik depent bez bebek için bez ıslak mendil hastane çıkışı 1 takım yedek kıyafet 1 tane yedek battaniye çorap eldiven şapka onun dışında pek bişeye ihtiyacım olmadı çok fazla götürmek gereksiz bence
EzonunAnnesi imren91 suan 62 kikoyum canim , doktor daha kilo almazsin cok dedi bu gun , yapım geregi
imren91 EzonunAnnesi O zaman sana M beden olur canım. Daha rahat olsun dersen L de alabilirsin. Zaten bebek bezi gibi esnek olduğu için birazcık büyük olmasında sıkıntı olmaz gibi.
EzonunAnnesi imren91 ya bol mu olur acaba dedim 🤷🏻♀️ sizinti falan yapmasin diye , bilemedim ondan kararsiz kaldm
Bebek-geliyor EzonunAnnesi ben L beden aldım 66 kiloyum şuan 30+4 deyim. Rahat olması için L aldım bence sıkıntı olmaz.
imren91 EzonunAnnesi Canım bence olmaz. Çünkü 65 bile olsan rahatlıkla kullanırsın. Belki kilo alacaksın. Dar olmasındansa biraz büyük sıkıntı yaratmaz