Boncukgiller003 Mide bulantısı kusma derken 1.trimester bitmiş bile 🤗 azı gitti çoğu kaldı diyelim 🤭 13.haftamiza girdik bugün kelebekimle. Varmı biz gibi 13 hamişler 🐣🐣🐣
Kimkibu Boncukgiller003 bugun tam 13 olduk🥰 hic bir şikayetim yoktu inşallah bundan sonrada böyle devam eder😊
Boncukgiller003 Arifcaninannesi Geçen hafta erkeğe benziyor demişti ama olmayada bilir dedi. 15.haftamizda birdaha kontrol var bakalım 😊 Aysegulerin
Boncukgiller003 Aysegulerin Xthinker LETHE 3prensesannesii Kimkibu RH38 Ssssss Krizantem_ Cinsiyet öğrenen varmı aranızda 😊 Bize geçen hafta erkeğe benziyor dedi ama olmayada bilir eve gidince doktor erkek dedi diye şampanya patlatmayin çok erken çünkü daha dedi 😂😂 15.haftamizda kontrol var bakalım 😍🐣🐣🐣
LETHE Boncukgiller003 ben çarşamba gidicem insallah gösterir önceki gittigimde pozisyon olarak uygun degildi.
Aysegulerin Boncukgiller003 ben daha ogrenmedim bir hafta sonra gidip öğrenecem ikili tarama testi yaptım o zaman sonuçlarım çıkıyor o arada inşallah cinsiyetini de ogrenirim
Kimkibu Boncukgiller003 gecen haftalarda erkek diyordu 3 gün önce gittim yok erkek falan değil bu kız dedi ama siz kıyafet bişi olmayayın emin olamadım 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi bilemiyoruz yani şuan bende çok emin olamadım
Ssssss Boncukgiller003 ben 11 haftalıkken gittim en son. Cinsiyet daha yeni oluşmaya başlıyor dedi bir şey söylemedi. 15te tekrar gidicez inşallah öğrenebiliriz 😊
Cemrece 13+6 olduk limonumla 🍋 Ben de 16.haftada gidicem kontrole bakalim cinsiyeti ne 🙈 Sanirim 3lu 4lu tarama oluyoruz 16.haftada dimi kizlar bilgisi olan var mi
Boncukgiller003 Cemrece İkili tarama 11-13 haftalar daha uygun oluyormuş. Biz yaptırdık 11+4 de. Sonuç 2-3 haftada çıkar dediler sonuç bekliyoruz
Cemrece Boncukgiller003 Ben de yaptirdim 2li 3 gune cikti sonucum sukur hersey normal 3luye gerek kalirmi bilmiyorum bakalim